Banner fotowedstrijd scheurkalender

Holobox geeft holografische weergave van persoon of product

Deel dit artikel

,

Op de consumentenelektronicabeurs CES in Las Vegas is van alles te zien. Zo sprak ik door de Holobox met een holografische weergave van Andre Smith die op dat moment in Nederland was.

Op de CES in Las Vegas kom je van alles tegen op allerlei events. Zo was ik bij First Look van Samsung waar ik de Music Frame zag. Een van die events is CES Unveiled die op zondagavond 7 januari werd gehouden. Hier presenteren vele tientallen bedrijven zich waarvan sommige start-ups zijn, maar ook gevestigde namen zijn aanwezig. Tijdens mijn bezoek viel de Holobox op waarin een heel duidelijk persoon te zien en te horen was.

Holobox van Holoconnects
De Holobox van Holoconnects is 2,06 meter hoog en zorgt voor een holografische visualisatie van een persoon, product of logo. Het simuleert een holografische ervaring voor een heel mooi effect. Het is inzetbaar in diverse branches, zoals horeca, retail, onderwijs en evenementen. Hij is gemakkelijk te vervoeren met een flightcase volgens Holoconnects heb je alleen elektriciteit en internet nodig, zodat je het op praktisch elke locatie kunt gebruiken.

Praktijk
Ik was benieuwd naar de kwaliteit van de weergave en het gesprek dat de Holobox moet laten zien. Dus ging ik praten met Andre Smith, de CEO van Holoconnects die op at moment in Nederland was. Ondanks het tijdsverschil (het was bij hem 03.15) had ik met hem een goed, interessant en leuk gesprek van bijna 5 minuten. Ook de kwaliteit de weergave, verbinding en geluid was erg goed.

Het is natuurlijk niet zo dat dit bedoeld is voor je huiskamer, maar het zal mij niet verbazen als we de Holobox binnenkort gaan tegenkomen in bovengenoemde branches.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden