Banner fotowedstrijd scheurkalender

Samsung Music Frame speakerfotolijst aangekondigd

Deel dit artikel

,

Samsung heeft op de CES in Las Vegas de Music Frame aangekondigd, een fotolijst voorzien van een speaker waarmee je muziek kunt streamen.

Al jaren heeft Samsung mooie tv’s die kunstliefhebbers kunnen waarderen. Zo heeft bijvoorbeeld de Frame een mooi slank ontwerp en een mat scherm waarop je via hun Art Store duizenden kunstwerken (van beroemde musea) kunt laten zien als je geen tv kijkt. Je tv verandert dus in een kunstwerk. Met die gedachte is ook de Music Frame ontworpen: de meeste speakers zijn niet echt mooi en dus vaak niet een verrijking voor je (huis)kamer.

Samsung Music Frame
De Samsung Music Frame is een dus een speakerfotolijst die je op kunt hangen of bijvoorbeeld op een dressoir kunt zetten, want hij is ruim 30 bij 30 centimeter. Hij is aan de voorkant voorzien van een soort print die verkrijgbaar is via Samsung. Zoals je op de foto ziet, kun je uit meerdere prints kiezen.
Aan de achterkant zijn er drie ingangen: optisch, een aansluiting voor een dongle en de voeding. Die laatste kabel is weer lekker dun, zoals we die ook kennen van de Frame en One Connect-bos. Mooi is dat je deze Music Frame kunt koppelen aan je Samsung-tv of aan een surroundsysteem en helemaal mooi is het als je over een Frame-tv beschikt, dat maakt het plaatje compleet.

Geluid
Met behulp van Q-Symphony-technologie biedt het surround sound in combinatie met Samsung-tv's en soundbars uit 2024 of kan het werken als een zelfstandige draadloze luidspreker. Tijdens het First Look-event van Samsung was het redelijk gehorig in de demoruimte, maar niettemin was ik redelijk onder de indruk van het geluid. Het geluid was helder en volgens Samsung beschikt de Music Frame over twee woofers, twee tweeters en mid-range drivers. De bas klonk in ieder geval ook goed.

Prijs en beschikbaarheid
Helaas is er nog geen prijs beschikbaar en ook geen datum wanneer hij in de Benelux beschikbaar is, maar Samsung meldt wel dat de Music Frame over een tijdje bij ons te koop is.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden