Galaxy S7 en S7 edge gelanceerd door Samsung

Deel dit artikel

,

Samsung heeft de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge gisterenavond in Barcelona officeel aangekondigd. Vanaf 11 maart zijn beide toestellen verkrijgbaar.

De S7 kost 699 euro en de S7 edge 799 euro voor 32 GB in de kleuren Black Onyx, Gold Platinum en White Pearl. De belangrijkste verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers zijn de veel snellere processor, de grotere batterij en de veel betere camera.

Tegenwoordig hebben veel mensen een handige smartphone en in Nederland is maar liefst ruim 70% van de verkochte toestellen een iPhone of een Samsung Galaxy-toestel. Om zo'n marktaandeel (mede) in stand te houden, brengen Apple en Samsung elk jaar nieuwe toestellen op de markt die flink wat verbeteringen moeten hebben vergeleken met vorige modellen.

En dat is Samsung gelukt met de nieuwe Galaxy S7 (edge). Zo is de batterijcapaciteit groter en is de processor 50% sneller dan die van de Galaxy S6. Minstens zo belangrijk is de veel betere camera waarmee je in het donker veel betere en mooiere foto's maakt, zoals wij zelf ondervonden. De Galaxy S7 en S7 edge zijn de eerste smartphones van Samsung die zijn uitgerust met Dual Pixel, waardoor de foto's veel scherper zijn.

Het interne geheugen van 32 GB van de 5,1-inch S7 en de 5,5-inch S7 edge is uitbreidbaar met een micro-SD tot 200 GB. Als je één van deze toestellen voor 11 maart al bestelt, zou je er een Gear VR bij krijgen. 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden