'Draadloze Apple-oordoppen binnenkort eindelijk te koop'

Deel dit artikel

,

De draadloze AirPods-oordoppen van Apple worden naar verluidt in de komende weken beschikbaar worden. De bedoeling was dat de oordoppen eind oktober zouden verschijnen.

Apple-site MacRumors schrijft dat op basis van een vermeende e-mail van Apple-CEO Tim Cook aan een klant. Cook reageert zo nu en dan op berichten van klanten.

"Dank voor je bericht. Sorry voor de vertraging, we zijn ze aan het afmaken en ik verwacht dat we in de komende paar weken gaan verschepen", zegt de Apple-CEO in een e-mail in handen van MacRumors. De site meldt dat het bericht ogenschijnlijk van Apple afkomstig is.

Apple heeft officieel nog geen melding gedaan van een nieuwe verkoopdatum voor zijn oordoppen.

​iPhone 7
Apple presenteerde zijn draadloze oordoppen gelijktijdig met de iPhone 7. Dat toestel heeft geen koptelefooningang, wat mede door de draadloze oordoppen volgens Apple geen probleem zou vormen.

De AirPods liepen echter vertraging op, en zijn een maand na hun beoogde verkoopstart nog niet verkrijgbaar.

De draadloze oordoppen worden opgeladen in een bijgeleverd opbergdoosje. De doppen zijn voorzien van Apple's W1-chip, waardoor de AirPods automatisch wisselen tussen geluid op bijvoorbeeld een iPhone en een MacBook. De oordoppen gaan in Nederland 179 euro kosten.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden