Banner fotowedstrijd scheurkalender

HCC NLB - Open Source werkgroep

Dinsdag 25 juni 20:00 tot 22:30

Georganiseerd door:

Zalencentrum De Witte Kerk
Agnes Huijnstraat 3
5914 PE Venlo

open sourceVoor leden met interesse en passie voor Open Source is op deze bijeenkomst ‘de’ gelegenheid om als Open Source werkgroep samen te komen en elkaars kennis en handigheid op dit gebied te kunnen delen.

Onder leiding van werkgroep coördinator Tjeerd Hamm ervaren we samen de mooie voordelen en uitdagingen op het gebied van Open Source software en daaraan gerelateerde hardware zoals de Raspberry PI; Open Source software is meestal gratis en dus legaal te downloaden, de broncode is vrij beschikbaar en bovendien meestal vrij te bewerken en/of kopiëren.

Veel deelnemers nemen een notebook of hun Raspberry PI mee naar de bijeenkomst om het een en ander direct te kunnen uitproberen.Op de Open Source werkgroep bijeenkomsten is een Wi-Fi internet verbinding aanwezig, zodat Open Source programma's, updates en aanvullingen ter plekke kunnen worden gedownload en (eventueel) met de hulp van een andere deelnemer kunnen worden geïnstalleerd.Verder is het een ideale gelegenheid om met andere leden bij te praten, ervaringen uit te wisselen en samen met plezier te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De Open Source werkgroep bijeenkomsten vinden vrijwel elke 4e en 5e (mits die bestaat) dinsdagavond van de maand plaats o.l.v. Tjeerd Hamm en starten om 20:00 uur.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden