Stap samen met HCC in de digitale wereld! en kies je welkomstcadeau

Presentatie: John Vanderaart achter de schermen van AI

Zaterdag 14 september 13:00 tot 16:30

Georganiseerd door:

Wijkcentrum De Wereld
Laan van Berlijn 1
2034 SB Haarlem

Zaterdag 14 september, inloop vanaf 13.00-16.30 uur, presentatie vanaf 14:00-15:00 uur

Presentatie
John Vanderaart neemt ons mee op een fascinerende reis achter de schermen van kunstmatige intelligentie (AI). Deze reis begint in de wereld van Visual Studio, waarbij de programmeertaal C# en het framework Blazor centraal staan.

Vanderaart onthult hoe deze tools essentieel zijn voor het ontwikkelen van geavanceerde AI-toepassingen. Zijn expertise en ervaring bieden een uniek inzicht in hoe AI niet alleen wordt gevoed door data en algoritmes, maar ook door de creatieve en technische vaardigheden van ontwikkelaars. Dit aspect van AI-ontwikkeling is cruciaal, omdat het de brug slaat tussen abstracte concepten en concrete toepassingen die ons dagelijks leven kunnen verbeteren.

Terwijl veel discussies over AI zich concentreren op de oppervlakkige interacties met chatbots of geautomatiseerde systemen, benadrukt Vanderaart dat er een diepere laag van intelligentie en programmering mogelijk is: "AI kan worden geprogrammeerd om complexe taken uit te voeren, te leren van interacties en zelfs creatieve oplossingen te genereren voor problemen die voorheen onoplosbaar leken. Deze geavanceerde vorm van AI vereist een diepgaand begrip van zowel de technologie als de toepassingsgebieden." Vanderaarts inzichten bieden een hoopvolle blik op de toekomst, waarin AI niet alleen onze vragen beantwoordt, maar ook actief bijdraagt aan het oplossen van enkele van de grootste uitdagingen waar de mensheid voor staat.

Inloop digitale hulp
En ook kunt u bij ons in de andere zaal terecht met uiteenlopende computervragen.
Elke maand staan er weer vrijwilligers klaar om u te helpen bij computervragen.

  • Softwarehulp (Linux, mac en Windows)
  • Smartphone, Android
  • Videobewerking
  • Testbank/hardware

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden