Zorgeloos op reis?

Deel dit artikel

,

Tuurlijk! Maar net als in en om het huis, zit ook op vakantie een ongelukje in een klein hoekje. Dat kan OHRA helaas niet voorkomen. Maar OHRA kan er wel alles aan doen om de zorgen en stress die daarbij komen kijken zo klein mogelijk te maken. Want ziekte of een ongeval thuis is vervelend, maar in een vreemde omgeving waar je misschien ook de taal niet (goed) beheerst, zorgt dit voor éxtra stress.

Goed voorbereid op reis!
Dit begint bij het checken van je verzekeringen. Ben je goed verzekerd? En wat als er onverhoopt toch wat gebeurt? OHRA staat voor je klaar. Om zorgen uit handen te nemen en te helpen waar het kan. Plan een half uurtje om een paar zaken door te lopen en voor te bereiden. Gewoon tussen het inpakken van de snorkel en wegzwijmelen bij je reisgids door.

Ohra 1 640 480

OHRA biedt zekerheid
Alle aanvullende verzekeringen van  OHRA bieden 100% vergoeding voor spoedeisende medische zorg. Wereldwijd. Niet aanvullend verzekerd of niet bij OHRA verzekerd? Voeg dan medische kosten toe op je OHRA  reisverzekering.
Naar reisverzekering

Ohra 2 640 480

OHRA is altijd dichtbij
Met de OHRA Hulpdienst in je mobiel. Heb je hulp nodig? De OHRA Hulpdienst is altijd in de buurt en biedt direct hulp. 24/7 bereikbaar. Gewoon in het Nederlands.
Zet in je mobiel

Ohra 3 21

OHRA biedt gemak
Installeer de App Vraag de dokter voor als je in het buitenland een gezondheidsvraag hebt. Je chat direct met een verpleegkundige. Je kunt zelfs een foto delen. 7 dagen per week bereikbaar. Gewoon bij je collectieve OHRA Zorgverzekering.
Installeer de app

Meer weten?
Bijvoorbeeld hoe het zit met medicijnen op reis? Of met de speciale EHIC pas? Bekijk alle ins en outs van zorg op reis op de speciale buitenlandpagina van OHRA.

Fijne vakantie!

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden