Banner fotowedstrijd scheurkalender

Zorg voor een naaste? OHRA helpt (online). Ook als je niet verzekerd bent.

Deel dit artikel

,

Advertorial - Zorg jij voor een naaste? Bijvoorbeeld je vader of moeder, je partner, de buurvrouw? Dan ben jij officieel een mantelzorger. En waarschijnlijk ook een kei in jongleren: zorg, gezin, vrienden, werk, hobby’s. Maar er zijn vast ook veel momenten dat je handen tekort komt. Of dat je merkt dat alles combineren steeds wat meer energie van je vraagt. Waardoor op den duur stress en een mogelijke burn-out op de loer kunnen liggen. Daarom helpt OHRA graag een handje mee.

Voor iedereen: de OHRA Zorg Assistent
Eén groot doolhof van wetten, regels en instanties. Als je zorgt voor een naaste, moet jij maar je weg zien te vinden: waar heb je recht op… waar regel je het…. wat moet je daarvoor doen… wat kost het… Geen makkelijke opgave. Daarnaast is het ook niet echt het léukste aan mantelzorg: met je neus in de papieren of het doorspitten van ontelbare ‘google-hits’. Lekker een kopje koffie op een terrasje of een bezoekje aan een museum is natuurlijk veel leuker.
Gelukkig is er de OHRA Zorg Assistent leidt je eenvoudig door het doolhof. Voor iedereen toegankelijk, of je nou bij OHRA verzekerd bent of niet! Zo heb je óók profijt van OHRA als je er niet verzekerd bent.

Bekijk de OHRA Zorg Assistent

En voor collectief verzekerden bij OHRA: de Mantelzorgmakelaar
Met de collectieve zorgverzekering van OHRA krijgt je extra hulp. Met de Mantelzorgmakelaar, via het pakket OHRA Gezond. Standaard bij je collectieve zorgverzekering, hoef je dus niks voor te doen. De Mantelzorgmakelaar biedt persoonlijke ondersteuning om alle zorg en hulp te organiseren. Zo sta je er niet alleen voor. En het pakket OHRA Gezond biedt meer om fit en gezond te blijven. Zodat jij goed, beter, bést in je vel zit tijdens je drukke (werk)dagen.

Lees meer over OHRA gezond en de Mantelzorgmakelaar

 

Tip!
Ben je collectief verzekerd bij OHRA en heb je naast je basisverzekering ook een aanvullende verzekering afgesloten? Dan krijg je mogelijk nog extra hulp bij de zorg voor je naaste. Denk aan vervangende mantelzorg tijdens vakanties of een mantelzorgcursus.

Bekijk de vergoedingen voor Mantelzorg

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden