Actie banner

Zet jij je mobiel ook twee minuten (op) stil?

Deel dit artikel

,

Aanstaande donderdag is het weer 4 mei en staan we samen stil bij onze vrijheid, met om 20.00 uur natuurlijk de twee minuten dat we ook daadwerkelijk stil staan en zijn. Om dit moment kracht bij te zetten steunen verschillende providers en makers van mobiele telefoons het burgerinitiatief 2BelminutenStilte.

Ook dit jaar roepen de telefoonproviders, -fabrikanten en verschillende andere mediabedrijven Nederland op om hun telefoon twee minuten niet te gebruiken tijdens Dodenherdenking. De telefoonproviders verenigden zich in 2016, samen met Het Nationaal Comité 4 en 5 mei, in 2BelminutenStilte. Zij hopen dat dit jaar nog veel meer mensen meedoen.

Vrijheid is bijzonder
“De mobiele telefoon is een enorme vanzelfsprekendheid geworden in ons leven. Minder vanzelfsprekend is het besef dat vrijheid iets bijzonders is. Hoe mooi is het dan om het bijzondere van die vrijheid te benadrukken door dat vanzelfsprekende apparaat even niet te gebruiken? Het is een even simpel als krachtig signaal, en we steunen dit initiatief daarom van harte.” ALdus een quote van de bedrijven achter 2BelminutenStilte op de site.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden