Actie banner

Windows 10 krijgt 'niet storen'-functie

Deel dit artikel

,

Windows 10 heeft een niet storen-modus gekregen. De functie, genaamd Microsoft Quiet Hours, is nu nog alleen beschikbaar voor deelnemers aan het Insider-programma.

Dat heeft Microsoft bekendgemaakt in een blog. De Quiet Hours-functie zorgt ervoor dat gebruikers tussen vooraf ingestelde tijden geen notificaties ontvangen.

Quiet Hours wordt verder automatisch aangezet tijdens het spelen van bepaalde spellen. Na het uitzetten van de functie kunnen gebruikers zien welke notificaties zij gemist hebben. Ook is het mogelijk om uitzonderingen te maken. Daardoor zijn notificaties van bepaalde mensen wel te zien als de functie aanstaat.

De functie is toegevoegd aan een bètaversie van Windows 10, die alleen beschikbaar is voor gebruikers van het Insider-programma. Ook moeten gebruikers zich hebben ingeschreven voor het zogenaamde Fast Ring.

Microsoft heeft verder nieuwe functies voor onder meer de webbrowser Edge toegevoegd. Gebruikers kunnen nu automatisch creditcardgegevens in laten vullen. Ook is er een aangepaste viewer voor pdf- en epub-content, en zijn een aantal instellingenmenu’s aangepast.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden