Actie banner

PayPal stopt met apps voor Windows Phone en BlackBerry

Deel dit artikel

,

PayPal trekt de stekker uit zijn apps voor Windows Phone, BlackBerry en Amazon Fire. Vanaf 30 juni zijn de apps op die mobiele platformen niet meer te gebruiken. Het blijft mogelijk via de browser mobiel PayPal te gebruiken.

PayPal zegt te stoppen met ondersteuning voor de drie platformen om zo 'alle middelen in te kunnen zetten voor het creëren van de beste ervaring'. Hoewel de dienst het niet zegt, doelt PayPal er waarschijnlijk op dat het aantal gebruikers van de app op Windows Phone, BlackBerry en Amazon Fire-apparaten gering is.

De betaaldienst spreekt zelf over Windows Phone, maar het gaat om de app die ook op Windows 10 Mobile werkt. Volgens PayPal blijft het voor BlackBerry-gebruikers mogelijk om met de BBM-app geld te verzenden naar contacten.

Tussen 3 en 30 juni moeten ook iOS- en Android-gebruikers upgraden naar de nieuwste PayPal-app, zegt het bedrijf. Versie 6.0 werkt in combinatie met Android 4.03 of nieuwer en op iOS 8.1 of hoger. Op alle platformen kan ook na 30 juni nog gebruikgemaakt worden van PayPal via de browser.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden