Nieuwe Microsoft Flight Simulator komt 18 augustus uit

Deel dit artikel

,

De nieuwe flight simulator van Microsoft is al een aantal maanden in de testfase voor alfa-testers, maar nu is er eindelijk ook een officiële releasedatum bekendgemaakt. Fans hebben er lang op moeten wachten, de laatste game in de serie was Microsoft Flight Simulator X en kwam uit in 2014. Microsoft Flight Simulator (2020) komt in drie verschillende varianten.

In deze nieuwe versie zit onder andere een compleet vernieuwde dag en nacht cyclus, die bijvoorbeeld de ervaring van een zonsondergang verbetert. Daarnaast is de simulator nu ook goed speelbaar gemaakt voor verschillende niveaus, waardoor het nu geschikt is voor zowel de beginneling als de ervaren speler van vliegsimulators. Daarnaast heeft het spel ook realistische weerpatronen, luchtverkeer en zijn er zelf dieren toegevoegd. Microsoft gebruikt Bing Maps en gps-gegevens om de aarde zo natuurgetrouw te simuleren.

3 versies
Er zullen drie verschillende versies uitkomen. De standaardversie is € 69,99 en komt met 20 vliegtuigen en 30 luchthavens. Als je € 89,99 betaalt, krijg je een versie met 25 vliegtuigen en 35 luchthavens, inclusief Schiphol. Het meest uitgebreide pakket, met 30 vliegtuigen en 40 luchthavens, gaat € 119,99 kosten. De standaard editie is ook te spelen als je een Xbox Game Pass-abonnement hebt voor de PC, deze versie zit dan inbegrepen in de maandprijs van het abonnement.

Microsoft Flight Simulator (2020) komt uit op 18 augustus 2020 voor Windows 10 en de Xbox.

Interessegroep-codes

AF Artificiele intelligentie
AN Android
AP Apple
BE Beleggen
CP Commodore
CU CompUsers
DD 3D
DM FotoVideo
DO Domotica-IoT
DR Drones
FO Forth
FS Flightsimulator
GA Games
GE Genealogie
HN Hobbynet
MO Modelbaanautomatisering
MX MSX
OP Opensource
OS eCS
PR Programmeren
RB Robotica
RT Retro
SR SeniorenAcademie
TB Testbank
TS Trainsim
WI Windows

Wat zijn interessegroepen?
Je kunt je als lid aanmelden bij één of meer van de vele Interessegroepen. Elk van deze groepen houdt zich bezig met een specifiek onderwerp, zoals Apple, opensource, 3D of drones.

Er worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd en daarnaast wordt er online informatie aangeboden via websites en nieuwsbrieven.

 

Lid worden van Interessegroepen
Als HCC-lid kun je lid worden van zoveel Interessegroepen als je wilt. Bij meer dan één Interessegroep zijn hier wel kosten aan verbonden.

Log in op mijnhcc.nl en klik op de tab 'Mijn groeperingen', hier zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep(en) aan- of afmelden.

Als HCC-lid krijg je € 2.80 per jaar korting op de contributie van je eerste Interessegroep. Het lidmaatschap van een extra Interessegroep kost per jaar. Voor de Interessegroep Genealogie geldt een afwijkend tarief van € 11.00 per jaar.

Word je gedurende het lidmaatschapsjaar lid van een Interessegroep, dan ontvang je hier geen factuur van. Dit wordt op de eerstvolgende factuur in rekening gebracht.

 

Afmelden van Interessegroepen
Ook afmelden voor een Interessegroep kan via bovenstaande route. Je kunt je altijd afmelden van een Interessegroep. Maar houd er rekening mee dat het lidmaatschap van een Interessegroep gelijk loopt aan dat van je generieke lidmaatschap van HCC en pas wordt opgezegd per de eerstvolgende vernieuwingsdatum van je lidmaatschap.

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.

Let op: vanwege coronamaatregelen kunnen de activiteiten van regio’s afwijken van de beschrijvingen op deze pagina. Kijk op hun eigen website voor de meest actuele informatie.

Wat is mijn regio?
Op je lidmaatschapspas staat een drieletterige code vermeld, deze code correspondeert met de regio waar je bent ingedeeld. De 3 cijferige code per regio wordt binnen HCC gebruikt. Zie onderstaand overzicht:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden