Micro-sd-kaart voor dashboardcamera’s en bewaking

Deel dit artikel

,

Samsung komt met een nieuwe micro-sd-kaart, de Samsung PRO Endurance. Deze moet voldoen aan de hoge eisen van bewakingscamera’s, dashboardcamera’s, deurbelcamera’s en bodycams en tot 16 jaar ononderbroken soepele en betrouwbare opname en weergave leveren.

Geheugenkaarten zijn er in allerlei soorten en maten, maar de micro-sd-kaarten zijn tegenwoordig wel de meest bekende en populairste geheugenkaarten. Samsung komt nu met de PRO Endurance die garant staat voor 16 jaar (140.160 uren)1 aan ononderbroken opnames. Dat betekent dat één enkele PRO Endurance-kaart net zo lang mee als 33 kaarten2 die ook ononderbroken zouden opnemen, waarbij de focus vooral op betrouwbaarheid ligt. Je hoeft hem dus niet telkens te vervangen. De geheugenkaart is daarmee uitermate geschikt voor ‘altijd aan’ opnemen.

Verbeterde prestaties
Samsungs nieuwe geheugenkaart is ook snel, met lees- en schrijfsnelheden tot respectievelijk 100 megabytes per seconde (MB/s) en 40 MB/s3. Het heeft de rating Class 10 met videosnelheid U3 (UHS Speed Class 3) en V30 (Video Speed Class 30)4. Dat maakt de kaart uitermate geschikt voor het verwerken van grote hoge resolutiebestanden, en opnemen en afspelen in Full HD en 4K.

Langdurige duurzaamheid
Aangezien buitenbeveiliging en bodycams tegen een stootje moeten kunnen, is de PRO Endurance zo ontworpen dat de geheugenkaart bestand is tegen extreme omstandigheden. Je kunt rekenen op vertrouwde prestaties dankzij Samsungs ‘reinforced six-proof durability’. Naast bescherming tegen water, magneten, röntgenstraling en extreme temperaturen is de kaart ook nog eens slijtvast en valbestendig5.

“Of we het nu hebben over gesloten camerasystemen of deurbelcamera’s, de behoefte aan duurzame en hoogwaardige videobewaking blijft toenemen. De PRO Endurance is speciaal ontworpen om aan die vraag te voldoen,” zegt Roderick Niehorster, Marketing Manager Memory Business van Samsung Benelux. “Zowel consumenten als zakelijke gebruikers kunnen erop vertrouwen dat onze nieuwe geheugenkaart zelfs onder extreme omstandigheden continue opnames met hoge resoluties oplevert.”

Prijs en beschikbaarheid
De PRO Endurance is vanaf 3 mei beschikbaar in de opslagcapaciteiten 32 GB, 64 GB, 128 GB en 256 GB voor verkoopadviesprijzen van € 13,99 (32 GB) tot € 73,99 (256 GB).

Interessegroep-codes

AF Artificiele intelligentie
AN Android
AP Apple
BE Beleggen
CP Commodore
CU CompUsers
DD 3D
DM FotoVideo
DO Domotica-IoT
DR Drones
FO Forth
FS Flightsimulator
GA Games
GE Genealogie
HN Hobbynet
MO Modelbaanautomatisering
MX MSX
OP Opensource
OS eCS
PR Programmeren
RB Robotica
RT Retro
SR SeniorenAcademie
TB Testbank
TS Trainsim
WI Windows

Wat zijn interessegroepen?
Je kunt je als lid aanmelden bij één of meer van de vele Interessegroepen. Elk van deze groepen houdt zich bezig met een specifiek onderwerp, zoals Apple, opensource, 3D of drones.

Er worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd en daarnaast wordt er online informatie aangeboden via websites en nieuwsbrieven.

 

Lid worden van Interessegroepen
Als HCC-lid kun je lid worden van zoveel Interessegroepen als je wilt. Bij meer dan één Interessegroep zijn hier wel kosten aan verbonden.

Log in op mijnhcc.nl en klik op de tab 'Mijn groeperingen', hier zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep(en) aan- of afmelden.

Als HCC-lid krijg je € 2.80 per jaar korting op de contributie van je eerste Interessegroep. Het lidmaatschap van een extra Interessegroep kost per jaar. Voor de Interessegroep Genealogie geldt een afwijkend tarief van € 11.00 per jaar.

Word je gedurende het lidmaatschapsjaar lid van een Interessegroep, dan ontvang je hier geen factuur van. Dit wordt op de eerstvolgende factuur in rekening gebracht.

 

Afmelden van Interessegroepen
Ook afmelden voor een Interessegroep kan via bovenstaande route. Je kunt je altijd afmelden van een Interessegroep. Maar houd er rekening mee dat het lidmaatschap van een Interessegroep gelijk loopt aan dat van je generieke lidmaatschap van HCC en pas wordt opgezegd per de eerstvolgende vernieuwingsdatum van je lidmaatschap.

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.

Let op: vanwege coronamaatregelen kunnen de activiteiten van regio’s afwijken van de beschrijvingen op deze pagina. Kijk op hun eigen website voor de meest actuele informatie.

Wat is mijn regio?
Op je lidmaatschapspas staat een drieletterige code vermeld, deze code correspondeert met de regio waar je bent ingedeeld. De 3 cijferige code per regio wordt binnen HCC gebruikt. Zie onderstaand overzicht:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden