Luxe home-office inrichting met de nieuwste gadgets

Deel dit artikel

,

Advertorial - Niet alleen moet de inrichting van je eigen home office de productiviteit verhogen, het toevoegen van de nodige sfeer is natuurlijk ook meer dan gewenst. Hierdoor is het de hele dag door aangenaam vertoeven en de stijl van het kantoor aan huis sluit ook haarfijn aan op de rest van het interieur. Daarom zijn er een aantal investeringen die een geweldige toevoeging zijn aan de ruimte. Doe je daar maar al te graag wat inspiratie voor op? We helpen je met een paar handige tips alvast op weg.

Ga voor een sfeervolle ruimte met de juiste soort verlichting
Veel mensen onderschatten de grote meerwaarde van de beste verlichting. En dat is eigenlijk reuze zonde. Want het kan zomaar dat je hierdoor beter op je computerscherm kijkt of dat je in de vroege ochtend voor een aangename hoeveelheid licht zorgt. Ga dus altijd op zoek naar de juiste soort lampen die voor voldoende licht (in de duisternis) zorgen, zoals een sfeervolle kroonluchter. Daar ga je vast en zeker enorm veel plezier van beleven. En dat is wel zo prettig om te weten.

Heb je ook al gedacht aan een bourgondische twist voor de home-office inrichting?
Misschien organiseer je je eigen vrijdagmiddagborrel als ondernemer of je drinkt op vrijdagmiddag graag een alcoholvrij drankje om het weekend goed te starten. Een prachtig wijnrek dat voorzien is van meerdere vakken mag dan eigenlijk niet ontbreken in het interieur. Of je het nu neerzet in je eigen kantoor of elders in huis, het is vast en zeker meteen de blikvanger van de kamer. Op het gebied van het ontwerp van het rek is er erg veel mogelijk, zodat het perfect aansluit op iedere woonstijl in huis.

Bepaal altijd in wat voor soort stijl je de home-office inrichting wilt realiseren
Het is meer dan logisch dat je de stijl van een kantoor in huis in overeenstemming wilt laten komen met de rest van het huis. Bepaald dus altijd erg goed wat voor soort stijl je graag uitzoekt. Maak bijvoorbeeld altijd gebruik van hetzelfde kleurenpalet als de rest van het interieur en haal meubilair van hetzelfde soort materiaal in huis. Op deze manier voel je je vanaf het eerste moment weer helemaal op je gemak. Start je binnenkort ook een keer met het uitzoeken van het meubilair (en de juiste accessoires) voor een kantoor bij jou in of aan huis?

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden