Lenovo stelt nieuwe Motorola Razr-telefoon uit

Deel dit artikel

,

Lenovo heeft de vraag naar de nieuwe Razr-telefoon onderschat. Hierdoor hebben ze besloten om de nieuwe versie van hun klaptelefoon uit te stellen, zodat ze hun productie kunnen opvoeren.

De voorverkoop van de Motorola Razr zou na kerst beginnen en de telefoon zou in januari in de winkel moeten liggen. Lenovo heeft nu gezegd dat zowel de data voor de voorverkoop als winkelverkoop nu zijn aangepast om te kunnen voldoen aan de toegenomen vraag van het publiek. Lenovo bezit Motorola sinds 2014.

Onderschat
Lenovo heeft geen nieuwe data bekendgemaakt wanneer de Razr in de winkel te vinden zal zijn, maar zegt dat het niet veel langer zal duren. De maker van de telefoon geeft toe dat ze de vraag naar het toestel hadden onderschat en dat ze eerst hun productie willen vergroten voordat de telefoon in de verkoop gaat.

Opvouwbaar scherm
De nieuwe Motorola Razr-klaptelefoon heeft een vouwbaar scherm met een resolutie van 2142x876 pixels. Net als de oude Razr-telefoon heeft het een tweede scherm aan de buitenkant, zodat je bijvoorbeeld kunt zien wie jou belt voordat je de telefoon hoeft te openen. In de VS staat de prijs voor de Razr momenteel op 1.500 dollar.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden