Kadaza: sneller surfen naar je favoriete websites

Deel dit artikel

,

Kadaza is een Nederlandse startpagina die het internet zo simpel en overzichtelijk mogelijk wil maken. Via logo’s in een kleurige blokkendoos geeft Kadaza snel toegang tot de populairste websites per onderwerp, zoals voor nieuws, sport en tv. De eerste versie van Kadaza werd al in 2008 geïntroduceerd.

Uit onderzoek kwam naar voren dat van alle websites op het internet slechts een fractie intensief werd gebruikt. Daarmee was het idee voor Kadaza geboren: een overzicht van uitsluitend de meest gebruikte websites, duidelijk en kleurrijk ingedeeld per onderwerp. Gebruikers kunnen ook hun favoriete websites toevoegen op de homepage en er is een handige zoekbalk waarmee je snel kunt zoeken met de meest gebruikte zoekmachines. Daarnaast heeft Kadaza een uitgebreide galerij met leuke achtergrondafbeeldingen om de homepage helemaal naar je eigen wens te maken.

Benieuwd naar de meest bezochte websites in andere landen? De redactie van Kadaza heeft ook de populairste websites in bijna 60 andere landen overzichtelijk in kaart gebracht. 

Sinds 2008 is het internetgebruik sterk veranderd, maar we willen nog steeds zo snel mogelijk naar onze favoriete websites surfen. Vanwege de eenvoud en het gemak is Kadaza daarom nog steeds een veel gebruikte internetportal en starten velen met hun persoonlijke startpagina van Kadaza. De no-nonsense indeling in kleurrijke themapagina’s geeft veel rust en overzicht.

Kadaza instellen als startpagina

Als je Google Chrome op je computer gebruikt kun je eenvoudig de Kadaza extensie installeren via de Google Chrome Store.

Heb je een Android smartphone of tablet? Installeer dan de Kadaza app in de Google Play Store.

Op kadaza.nl/instellen staan ook stap-voor-stap instructies voor alle andere bekende browsers, zoals Microsoft Edge, Firefox en Safari.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden