'iPhone XS komt in goud beschikbaar'

Deel dit artikel

,

(c) John Bragg

De opvolger van de iPhone X gaat naar verluidt iPhone XS heten. De nieuwe smartphone van Apple komt in twee varianten die dezelfde naam hebben.

Dat bericht het doorgaans goed ingelichte 9to5Mac. Daarmee doet Apple afstand van de toevoeging 'Plus' voor iPhones met een groter scherm.

Eerder donderdag werd al bekend dat Apple zijn nieuwste smartphones vermoedelijk op 12 september gaat aankondigen, maar los van de datum heeft het bedrijf nog niets officieels naar buiten gebracht.

De iPhone XS zou volgens de geruchten met een scherm van 5,8 inch en met een van 6,5 inch beschikbaar komen. Beide telefoons zouden voorzien zijn van een OLED-scherm met een inkeping, net als de iPhone X.

Volgens 9to5Mac gaat Apple de iPhone XS in de kleur goud aanbieden. Apple heeft ooit een gouden iPhone X geregistreerd bij de Amerikaanse telecomautoriteit, maar die is vooralsnog niet in de verkoop gegaan.

Apple Watch
Naast de onthullingen over iPhone XS bericht 9to5Mac ook over de nieuwe Apple Watch. De grootste verandering van de nieuwe smartwatch is dat de gadget een randloos scherm heeft.

Met het grotere scherm heeft de digitale wijzerplaat plek voor meer zogeheten complicaties, zoals de datum, agenda en hartslag. Een afbeelding in het bezit van 9to5Mac toont een wijzerplaat met negen verschillende complicaties.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden