Hulp voor bij problemen rondom de ICT van jouw bedrijf

Deel dit artikel

,

ADVERTORIAL - Binnen veel bedrijven wordt er een hoop gebruik gemaakt van computers, dit is dan ook logisch omdat heel veel werkzaamheden zich tegenwoordig online afspelen. Het is dan ook van belang dat mensen die werkzaam zijn bij je bedrijf kennis hebben van computers en softwares.

Toch kan het zo zijn dat je een specialist nodig hebt, hij of zij kan dan te hulp schieten wanneer er zich problemen voor doen rondom de ICT of wanneer iemand hulp nodig heeft. Daarom kiezen veel bedrijven er dan ook voor om een ICT specialist in huis te halen of om een samenwerking aan te gaan. Wil je meer weten over wat je kan doen voor de ICT van jouw bedrijf? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Waarom is er hulp nodig voor ICT?
Veel mensen binnen een kantoor maken gebruik van computers, softwares of andere soorten programma’s tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Dit zorgt er voor dat de kans groot is dat deze mensen ook wel eens te maken kunnen krijgen met problemen rondom de ICT, als iemand hierin niet is gespecialiseerd dan kan het erg lastig zijn om deze problemen op te lossen. Daarnaast zorgt het er voor dat de werknemers niet gemakkelijk verder kunnen gaan met hun werkzaamheden, en dat is dan ook een van de redenen waarom hulp rondom de ICT van belang is.

Hoe kan je kennis over ICT in huis halen?
Als er binnen je bedrijf veel gewerkt wordt met computers en softwares dan kan het handig zijn om iemand binnen je bedrijf te hebben die hier veel kennis over heeft. Zo kunnen alle taken rondom de computers en programma’s hiervoor worden neergelegd bij een persoon, en deze persoon kan dan anderen helpen. Soms kan het lastig zijn om iemand met veel kennis van ICT te vinden, daarom kan je via Qquest de juiste mensen vinden die je hiervoor kan aannemen.

Het uitbesteden van de zorg van de ICT
Als je er als bedrijf liever voor kiest om de zorgen rondom de ICT uit handen te geven aan een extern bedrijf, dan kan je terecht bij CT-Groep. Dit bedrijf kan jouw bedrijf ondersteunen als het aankomt op de ICT problemen van je bedrijf. Maar ook als er geen problemen zijn kan je natuurlijk zo een bedrijf inschakelen ter ondersteuning van de ICT van je bedrijf.

Interessegroep-codes

AF Artificiele intelligentie
AN Android
AP Apple
BE Beleggen
CP Commodore
CU CompUsers
DD 3D
DM FotoVideo
DO Domotica-IoT
DR Drones
FO Forth
FS Flightsimulator
GA Games
GE Genealogie
HN Hobbynet
MO Modelbaanautomatisering
MX MSX
OP Opensource
OS eCS
PR Programmeren
RB Robotica
RT Retro
SR SeniorenAcademie
TB Testbank
TS Trainsim
WI Windows

Wat zijn interessegroepen?
Je kunt je als lid aanmelden bij één of meer van de vele Interessegroepen. Elk van deze groepen houdt zich bezig met een specifiek onderwerp, zoals Apple, opensource, 3D of drones.

Er worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd en daarnaast wordt er online informatie aangeboden via websites en nieuwsbrieven.

 

Lid worden van Interessegroepen
Als HCC-lid kun je lid worden van zoveel Interessegroepen als je wilt. Bij meer dan één Interessegroep zijn hier wel kosten aan verbonden.

Log in op mijnhcc.nl en klik op de tab 'Mijn groeperingen', hier zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep(en) aan- of afmelden.

Als HCC-lid krijg je € 2.80 per jaar korting op de contributie van je eerste Interessegroep. Het lidmaatschap van een extra Interessegroep kost per jaar. Voor de Interessegroep Genealogie geldt een afwijkend tarief van € 11.00 per jaar.

Word je gedurende het lidmaatschapsjaar lid van een Interessegroep, dan ontvang je hier geen factuur van. Dit wordt op de eerstvolgende factuur in rekening gebracht.

 

Afmelden van Interessegroepen
Ook afmelden voor een Interessegroep kan via bovenstaande route. Je kunt je altijd afmelden van een Interessegroep. Maar houd er rekening mee dat het lidmaatschap van een Interessegroep gelijk loopt aan dat van je generieke lidmaatschap van HCC en pas wordt opgezegd per de eerstvolgende vernieuwingsdatum van je lidmaatschap.

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.

Let op: vanwege coronamaatregelen kunnen de activiteiten van regio’s afwijken van de beschrijvingen op deze pagina. Kijk op hun eigen website voor de meest actuele informatie.

Wat is mijn regio?
Op je lidmaatschapspas staat een drieletterige code vermeld, deze code correspondeert met de regio waar je bent ingedeeld. De 3 cijferige code per regio wordt binnen HCC gebruikt. Zie onderstaand overzicht:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden