Gratis voor HCC-leden: Twee puzzelboeken van PuzzelBrein (t.w.v. € 27,50). Geen abonnement, geen verzendkosten

Deel dit artikel

,

Puzzelen is erg populair in het algemeen en mensen die wat meer tijd hebben in het bijzonder. Het is een leuk tijdverdrijf en bovendien houdt het de hersenen gezond. PuzzelBrein is een puzzelblad dat iedere 4 weken verschijnt in een oplage van 10.000. In het blad staan 36 puzzels zoals Kruiswoordpuzzels, Sudoku’s, Woordzoekers, Cryptogrammen etc.. Met iedere puzzel kun je een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim € 20.000.

Als HCC-lid ontvang je 2 puzzelboeken gratis ter waarde van € 27,50. Zonder verplichtingen, je zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je het puzzelblad twee keer thuis. Je mag hiermee zelfs meedingen naar de prijzenpot van ruim 20.000 euro. PuzzelBrein vraagt je om toestemming om later per mail aanbiedingen voor een abonnement te ontvangen. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze mails. 

Om de puzzelboeken gratis te ontvangen, dien je lid van HCC te zijn. Log in om gebruik te maken van de ledenaanbieding. Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden