Goed verzekerd. Van Knokke tot New York

Deel dit artikel

,

Advertorial - Vakantie! Misschien trek je erop uit, in Nederland of over de grens. Goed om vooraf even te checken hoe je verzekerd bent. Want ook op vakantie zit een ongelukje helaas in een klein hoekje. Denk aan een valpartij van je kind op de camping of een glasscherf in je voet bij het zwembad. Fijn als je je dan geen zorgen hoeft te maken over de vraag of je (voldoende) verzekerd bent.

 Je hebt alleen een basisverzekering
Je bent verzekerd voor:
spoedzorg over de hele wereld
• tot maximaal het tarief dat in Nederland geldt
• zijn de kosten hoger? Je betaalt het verschil zelf
• dit geldt voor alle zorgverzekeraars.

Wil je niet het risico lopen dat je bij moet betalen? Dan kan een reisverzekering met geneeskundige kosten uitkomst bieden.

Je bent ook aanvullend verzekerd
• met alle aanvullende verzekeringen van OHRA krijg je de kosten volledig vergoed
• ook als deze hoger zijn dan in Nederland

Is niet iedereen in je gezin aanvullend verzekerd? Sluit voor hen een reisverzekering met geneeskundige kosten.

Goed om te weten: je sluit niet alleen je zorgverzekering bij ons af met collectief voordeel, maar óók je reisverzekering. Bekijk de mogelijkheden!

En denk je ook aan je EHIC-pas? En je Medisch paspoort? En je medicijn verklaring? En…
We hebben alles waar je vooraf even aan moet denken voor je op een rij gezet. Hoef je alleen maar even te checken, indien nodig regelen en… de slippers in de koffer. En maak je onverwacht zorgkosten op vakantie? Dan dien je deze direct in via Mijn OHRA Zorgverzekering of de OHRA App. Net zo makkelijk als een Nederlandse rekening! Gecheckt.Geregeld.Vakantie.

Tips! Bij jouw collectieve zorgverzekering van OHRA

Vergeet je reisvaccinaties niet!
Wees er op tijd bij en maak een maand voor je op reis gaat een afspraak voor je reisvaccinaties. Zo voorkom je dat je op het laatste moment te maken hebt met lange(re) wachttijden. Of check je mogelijkheden voor reisvaccinaties thuis, via onze klantvoordelen.

App ‘Vraag de dokter’
Heb je op vakantie een medische vraag? Dan wil je die graag in het Nederlands stellen. Dat kan met de app Vraag de dokter. Je chat direct gratis met een verpleegkundige. Je kunt ook een foto meesturen.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden