Gelekte foto van ‘iPhone 7’ toont grotere camera

Deel dit artikel

,

De website Nowhereelse gaat maar door met het publiceren van gelekte foto’s van de iPhone 7. Vorige week vertelde een contactpersoon binnen Pegatron dat de massaproductie van de iPhone 7 voorzichtig op gang is gekomen. Daardoor zullen we de komende tijd nog meer gelekte componenten zien.

iPhone 7 Plus Pro gelekt
Op een van de gelekte foto's zou je een 5,5-inch iPhone 7 Pro (of Plus) moeten zien, met dubbele camera. Aan de bovenkant is een beschermstrip aanwezig, die uiteraard niet aanwezig is op het uiteindelijke toestel. Een uitsnede aan de bovenkant wekt de indruk dat Apple daar een knop, sensor of poort heeft verwerkt.

Grotere cameralens
Bijgevoegde – niet heel goede – foto zou zijn van de 4,7-inch iPhone 7 in de kleur goud. De behuizing van metaal zou zijn gefotografeerd in een winkel. Het zou gaan om de definitieve versie van de behuizing, met hetzelfde design als de iPhone 6s maar met minder opvallende antennestrepen. Wat opvalt aan deze foto is dat de cameralens fors groter is dan we gewend zijn.

iPhone 7 kloon
Belangrijk om je te realiseren bij dit soort foto’s is dat er momenteel ook al heel veel iPhone 7-klonen circuleren in China, zoals op de foto hierboven. Ze zijn gericht op een publiek dat met de nieuwste smartphones wil rondlopen, ongeacht of het door Apple zelf is gemaakt. Omdat er al zo vroeg foto’s zijn gelekt kunnen Chinese klonenmakers sneller aan de slag gaan.

Een zo'n iPhone 7-kloon is afkomstig van GizChina. Het ziet eruit als een normale roségouden iPhone, met koptelefoonaansluiting. Maar achterop staat ‘Designed in TAIWAN, made in China’ om duidelijk te maken dat het geen prototype van Apple is, maar een nagemaakt toestel gebaseerd op gelekte foto’s. Waarschijnlijk draait het op Android.

De daadwerkelijke iPhone 7 (of iPhone 6SE?) zullen we in september 2016 zien, als Apple de officiële aankondiging doet.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden