Geef je mening op de Whepp app – Review

Deel dit artikel

,

Geef je graag je mening? Met deze nieuwe app kun je dagelijks je mening delen met de rest van Nederland. Waarover? Over van alles!

Door: Larissa Hendriks

Je kunt met deze app je mening geven over allerlei actuele, leuke, grappige en relevante zaken. Je antwoorden kun je direct vergelijken met die van de rest van Nederland.

De vragen zijn verdeeld over 12 categorieën, waaronder sport, lifestyle, games en mode. Voor elk wat wils dus! Zo kan iedereen zich vermaken tijdens het wachten op bijvoorbeeld een afspraak, de bus, in de trein, etc. Zeg nou zelf, wie vindt dat wachten nou leuk? Vaak dwalen we dan wat doelloos rond op Instagram, Facebook of andere social media.

Niet alleen is het een fijne tijdbesteding tijdens al dat wachten, je wordt ook verrijkt wordt met leuke en leerzame feiten. Na iedere mening die jij geeft, zie je namelijk de meningen van de rest van Nederland!

Ook levert het je wellicht een leuk cadeau op, bijvoorbeeld een barbecue of een iPad mini. De app heeft samenwerkingen met verschillende merken: je kunt af en toe punten sparen die je in de webshop weer kan inwisselen voor producten. Op deze manier kan de app gratis aangeboden worden. Voor de deelnemende merken is het reclame én een manier om inzicht te krijgen in de mening van het publiek. Om de punten te sparen krijg je dan ook vragen over een specifiek merk en product(en).

Toch ben ik ook wel al snel weer klaar met het spel en zijn mijn andere apps toch weer interessanter, daarom: 3,5 sterren.

3 en half sterren

Systeemeisen: iOS, Android
Prijs: Gratis
Taal: Nederlands

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden