Formulierenapp gaat internationaal

Deel dit artikel

,

Met de app Incontrol kunnen gebruikers altijd en overal digitale formulieren invullen en hij biedt ook verschillende functies om het invullen te vergemakkelijken. Deze formulierenapp gaat nu internationaal.

De formulierenapp Incontrol was al beschikbaar voor Nederlandse bedrijven, maar nu is hij ook voor de rest van de wereld toegankelijk. Met Incontrol kunnen gebruikers altijd en overal digitale formulieren invullen, hij biedt verschillende functies om het invullen van formulieren te vergemakkelijken en bedrijven kunnen ook op het platform eigen formulieren bouwen.

Actief in verschillende branches
De app Incontrol is al actief in verschillende branches. Zo ontwierp het platform al formulieren voor bedrijven in de installatietechniek, in het vastgoed, voor de aanleg van zonnepanelen en in de zorg. Per branche zijn standaardformulieren beschikbaar in de zogenaamde Template Store. Bedrijfsprocessen kunnen direct worden vertaald naar een digitale omgeving.
De dienst werkte al samen met verschillende grote organisaties, zoals Schindler, Voestalpine en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Nu gaat de dienst dus wereldwijd opereren.

Apps toegespitst op werkzaamheden
Het bedrijf uit Amersfoort heeft al verschillende apps die zijn toegespitst op verschillende werkzaamheden. Zo is er een mobiele formulierenapp, een declaratie-app, een inspectie-app, een urenregistratie-app, een auditapp, een opleverapp en een werkbonapp.
Al deze apps waren beschikbaar voor Nederlandse gebruikers. De apps zijn nu vertaald en ook te gebruiken door buitenlandse gebruikers. Daarmee gaat de formulierenapp internationaal.

Functies van de app
Het idee achter de app is dat de gebruiker altijd de touwtjes in handen heeft. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld meerdere foto’s met de camera van de smartphone of tablet maken en invullen op het formulier. Het is te ondertekenen met een digitale handtekening en direct te delen via e-mail rapportages in pdf, Word of Excel.
Om gebruik te kunnen maken van de app, is geen internetverbinding nodig. De formulieren worden dan eerst offline opgeslagen om later gesynchroniseerd te worden, zodra de internetverbinding weer terug is. Collega’s kunnen ook online in de app samenwerken.

Eigen vormgeving
Bedrijven kunnen met Incontrol hun eigen formulieren bouwen met bijvoorbeeld de Form Builder of met standaardtemplates uit de Template Store. Voor ieder scenario is een mobiel formulier te ontwikkelen. Ieder handmatig proces zou gedigitaliseerd moeten kunnen worden.
De dienst kan worden geïntegreerd middels API-koppelingen en Webhook-integratie. Ook kunnen resultaten worden gekoppeld aan andere apps, of worden geëxporteerd naar pdf, Word of Excel.

Dit artikel is mede tot stand gekomen door input van derden.

Interessegroep-codes

AF Artificiele intelligentie
AN Android
AP Apple
BE Beleggen
CP Commodore
CU CompUsers
DD 3D
DM FotoVideo
DO Domotica-IoT
DR Drones
FO Forth
FS Flightsimulator
GA Games
GE Genealogie
HN Hobbynet
MO Modelbaanautomatisering
MX MSX
OP Opensource
OS eCS
PR Programmeren
RB Robotica
RT Retro
SR SeniorenAcademie
TB Testbank
TS Trainsim
WI Windows

Wat zijn interessegroepen?
Je kunt je als lid aanmelden bij één of meer van de vele Interessegroepen. Elk van deze groepen houdt zich bezig met een specifiek onderwerp, zoals Apple, opensource, 3D of drones.

Er worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd en daarnaast wordt er online informatie aangeboden via websites en nieuwsbrieven.

 

Lid worden van Interessegroepen
Als HCC-lid kun je lid worden van zoveel Interessegroepen als je wilt. Bij meer dan één Interessegroep zijn hier wel kosten aan verbonden.

Log in op mijnhcc.nl en klik op de tab 'Mijn groeperingen', hier zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep(en) aan- of afmelden.

Als HCC-lid krijg je € 2.80 per jaar korting op de contributie van je eerste Interessegroep. Het lidmaatschap van een extra Interessegroep kost per jaar. Voor de Interessegroep Genealogie geldt een afwijkend tarief van € 11.00 per jaar.

Word je gedurende het lidmaatschapsjaar lid van een Interessegroep, dan ontvang je hier geen factuur van. Dit wordt op de eerstvolgende factuur in rekening gebracht.

 

Afmelden van Interessegroepen
Ook afmelden voor een Interessegroep kan via bovenstaande route. Je kunt je altijd afmelden van een Interessegroep. Maar houd er rekening mee dat het lidmaatschap van een Interessegroep gelijk loopt aan dat van je generieke lidmaatschap van HCC en pas wordt opgezegd per de eerstvolgende vernieuwingsdatum van je lidmaatschap.

Regio-codes

019 ALM Almere
001 AMS Amsterdam
014 APD Apeldoorn
999 BTL Buitenland
018 FRY Fryslân
017 GRN Groningen
027 YSS IJssellanden
021 KEN Kennemerland
009 MBR Midden Brabant
012 MZL Midden Zuid Limburg
025 NEN Noordoost-Brabant en Nijmegen
010 NLI Noord Limburg
020 NWE Noordwest
015 TWN Twente
006 UTR Utrecht
029 VLA Vlaanderen
008 WBR West Brabant
028 ZDR Zuid-Drenthe
030 ZHL Zuid-Holland
007 ZLD Zeeland
011 ZOB Zuidoost-Brabant

Wat zijn regio's?

Als HCC-lid word je automatisch ingedeeld in een Regio. Hier worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen, regelmatig in samenwerking met de Interessegroepen van HCC.

Let op: vanwege coronamaatregelen kunnen de activiteiten van regio’s afwijken van de beschrijvingen op deze pagina. Kijk op hun eigen website voor de meest actuele informatie.

Wat is mijn regio?
Op je lidmaatschapspas staat een drieletterige code vermeld, deze code correspondeert met de regio waar je bent ingedeeld. De 3 cijferige code per regio wordt binnen HCC gebruikt. Zie onderstaand overzicht:

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden