Met 50% korting naar de Eindhoven Maker Faire

Deel dit artikel

,

Op de Eindhoven Maker Faire zie je de beste en leukste creaties en uitvindingen! Ontdek de slimste elektronica, bouw een raceauto bij Nerdy Derby, leer coderen, energie opwekken, robots bouwen of 3D-printen. Laat je verrassen door de slimme, handige, duurzame oplossingen die de Makers op de Eindhoven Maker Faire aan je tonen! 

Knipsel maker faire1De Eindhoven Maker Faire - op 24 en 25 september aanstaande op het Stadhuisplein Eindhoven - is een mix van spelen met techniek, het ontdekken van creativiteit en verbaasd staan van inventiviteit. Vanzelfsprekend is ook HCC op die dagen aanwezig. O.a. HCC!3d, HCC!domotica-IoT, HCC!drones, HCC!fotovideo, HCC!modelbaanautomatisering en HCC!zuidoost-brabant zullen acte de présence geven.

Meer info: https://eindhoven.makerfaire.com

Met 50% korting naar de Eindhoven Maker Faire
HCC-leden kunnen met maar liefst 50% korting naar de Eindhoven Makers Faire. Volwassenen (24 jaar en ouder) betalen geen € 12,50 maar slechts € 6,25. Jongeren van 7 t/m 23 jaar betalen geen € 5,00 maar slechts € 2,50. Voor kinderen tot en met 6 jaar is de toegang gratis.

Om kaarten met 50% korting te bestellen, ga naar deze pagina, kies de dag uit waarop je wilt komen, tik vervolgens in het vakje Actiecode? de actiecode en rond je aankoop verder af.

Log rechtsboven als HCC-lid in om de actiecode hieronder te zien.

 

 Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk!

 

Knipsel maker faire

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden