Banner fotowedstrijd scheurkalender

Een vloer voor nu én later: deze vloer is trendy én duurzaam

(Advertorial) Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om duurzame keuzes te maken, en dat geldt ook voor de vloer in je huis of kantoor. Een duurzame vloer is een vloer die jarenlang meegaat zonder veel onderhoud en die gemaakt is van duurzame materialen.

kitchen g77eb264fc 1920Je zult je wellicht afvragen welke vloer de beste keuze is als je op zoek bent naar een duurzame vloer. In dit blogartikel vind je het antwoord op die vraag en ontdek je meer voordelen van de trendy gietvloer. Ben je geïnteresseerd in de voordelen van een duurzame gietvloer? Lees dan snel verder!

Wat zijn gietvloeren en waarom zijn ze zo populair?
Het vloeibare materiaal, gemaakt van hars of polymeer, wordt op deskundige manier door professionals gegoten waarna het uithardt en je een prachtige sfeervolle doch strakke vloer in de ruimte hebt liggen. De naadloze vloer zorgt voor een warme en uitnodigende uitstraling. Natuurlijk heb jij weer een heel andere smaak dan je buurman of buurvrouw, maar met een gietvloer is er voor iedere woonstijl wel een goede optie te vinden. Dit laatste is voornamelijk mogelijk door de vele kleuren en afwerkingen die beschikbaar zijn voor de vloer. Naast de prachtige strakke en moderne uitstraling is de gietvloer ook nog eens heel erg makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Geen wonder dus dat de gietvloeren zo populair zijn!

Wat maakt de gietvloer zo duurzaam?
Je vraagt je wellicht af waarom de gietvloer zo duurzaam is ten opzichte van andere vloeren. Het begint allemaal al bij het leggen van de vloer. Om verspilling van materiaal te voorkomen, wordt de oppervlakte nauwkeurig opgemeten voordat het vullen begint, hierdoor is er weinig afval. Als de vloer eenmaal is gelegd zul je merken dat het super goed bestand is tegen krassen en vlekken en vocht. Het staat bekend als de vloer die een leven lang mee gaat. Bovendien ben je niet veel aan het poetsen met een gietvloer. De vloer vereist, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten vloer, weinig onderhoud. Er hoeven ook weinig chemische producten gebruikt te worden voor de schoonmaak van de vloer. Geen chemische producten is ook weer dikke winst voor het milieu.

Interieur- en duurzaamheidswinnaar
Als het gaat om vloeren, is duurzaamheid een belangrijke overweging. Gietvloeren zijn een duurzame keuze omdat ze gemaakt zijn van duurzame materialen en omdat ze lange tijd meegaan zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Ze zijn ook bestand tegen krassen, vlekken en andere schade en vereisen weinig onderhoud. Deze interieurtopper is dus niet alleen sfeervol, strak en super trendy. De vloer is dus ook nog eens super duurzaam. Wil jij een prachtige vloer én het milieu zo min mogelijk belasten? Dan is de gietvloer de perfecte vloer voor jou.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden