Banner fotowedstrijd scheurkalender

De voordelen van een telefoon voor zowel werk als privé

Deel dit artikel

,

Advertorial - Moet je voor je werk veel telefoontjes plegen? Dan is het natuurlijk prettig om niet continu te bellen met jouw privételefoon. Je kunt hiervoor een werktelefoon aanschaffen, maar er bestaat ook een handiger alternatief: je kunt tegenwoordig ook jouw eigen telefoon gebruiken voor zowel privé- als werkdoeleinden. We leggen je hieronder uit hoe dat in zijn werk gaat en wat de voordelen ervan zijn.

Een werktelefoon is overbodig met een vast nummer op mobiel
De belangrijkste reden waarom je een werktelefoon nodig hebt, is omdat je werk en privé gescheiden moet kunnen houden. Normaal gezien heb je daar vaak een tweede telefoon voor nodig, ook wel een werktelefoon genoemd. Tegenwoordig heb je ook een goedkoop alternatief: een vast nummer op mobiel. Zo hoef je niet met een tweede telefoon op zak te lopen. Ook kun je allerlei voorkeuren instellen, zoals de tijden waarop jij bereikbaar bent, om 's avonds niet meer zakelijk gestoord te worden. Bovendien kun je zo de aanschafkosten van een tweede telefoon voorkomen. En het grote voordeel: je kunt alsnog werk en privé gescheiden houden.

Zo werkt een vast nummer op mobiel
Een vast nummer op mobiel is dus de ideale oplossing als je afstand wil nemen van de werktelefoon. Met een vast nummer op mobiel kun je namelijk zowel privé- als werktelefoontjes plegen, gewoon met jouw eigen mobiel. Maar, hoe zit dat dan? 

Je hebt als het ware je eigen 06-nummer en een vast nummer op jouw telefoon. Je kunt dus ook gewoon zakelijke belletjes plegen vanaf het zakelijk telefoonnummer, zodat je nog steeds een professionele indruk kunt achterlaten. Je kunt bellen vanaf de app op jouw telefoon, maar je kunt ook bellen vanaf je laptop. En zakelijke telefoontjes die binnenkomen, worden gewoon doorgestuurd naar jouw eigen telefoon. Bovendien kun je meteen zien of de oproep van een zakelijke of privérelatie binnenkomt.

Ontdek de verschillende functies
Er zitten meerdere functies verbonden aan een vast nummer op mobiel. We benoemden net al even kort het instellen van de openingstijden, maar er komt nog veel meer bij kijken. Je kunt bijvoorbeeld meerdere collega’s toegang geven tot het account. Zo kan iedere gebruiker bellen vanaf hetzelfde nummer. Handig voor je klanten, leveranciers of partners. Ook is het heel eenvoudig om de beller door te verbinden naar een andere collega, bijvoorbeeld als jij even het antwoord op een vraag niet weet. Je kunt de beller ook even in de wacht zetten, of je kunt een keuzemenu instellen. Bellen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden