Drones

proeflid header

Drones zijn ongekend populair. Leuk om mee te vliegen en mooie foto’s of video’s mee te maken. HCC!drones is er voor iedereen die (beter) wil leren vliegen met een drone.

De leden van HCC!drones treffen elkaar tijdens vliegdemonstraties op de mooiste locaties in Nederland. Ook bouwen leden zelf drones, van hout en met 3d-geprinte onderdelen. 

Met hobbydrones die uitgerust zijn met GPS-stabilisatie is vliegen al gemakkelijker geworden. Voor de echt goede bestuurders is daarmee de racedrone een nieuwe uitdaging. Maar ook met de kleine hobbydrones is veel plezier te beleven. Om meer te leren over drones, de besturing, de mogelijkheden voor fotografie of informatie over de regelgeving, kun je terecht bij HCC!drones.

Bovendien: de leden van HCC!drones besparen zo'n 35% op de kosten voor het EU-dronebewijs, dat sinds dit jaar verplicht is.

Sluit je ook aan bij HCC!drones en bespaar ook 35% op je vliegbewijs.

 

Let op: kies bij het lid worden bij de optie "Interessegroep" voor "HCC!drones"

 

Blijf altijd op de hoogte! 

Klik hier voor de website van HCC!drones en meld je aan voor hun nieuwsbrief.

Interessegroep-codes

AF Artificiele intelligentie
AN Android
AP Apple
BE Beleggen
CP Commodore
CU CompUsers
DD 3D
DM FotoVideo
DO Domotica-IoT
DR Drones
FO Forth
FS Flightsimulator
GE Genealogie
HN Hobbynet
LI Linux
MO Modelbaanautomatisering
MX MSX
OP Opensource
OS eCS
PR Programmeren
RB Robotica
RT Retro
SR SeniorenAcademie
TB Testbank
TS Trainsim
WI Windows

Wat zijn interessegroepen?
Je kunt je als lid aanmelden bij één of meer van de vele Interessegroepen. Elk van deze groepen houdt zich bezig met een specifiek onderwerp, zoals Apple, opensource, 3D of drones.

Er worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd en daarnaast wordt er online informatie aangeboden via websites en nieuwsbrieven.

 

Lid worden van Interessegroepen
Als HCC-lid kun je lid worden van zoveel Interessegroepen als je wilt. Bij meer dan één Interessegroep zijn hier wel kosten aan verbonden.

Log in op mijnhcc.nl en klik op de tab 'Mijn groeperingen', hier zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep(en) aan- of afmelden.

Als HCC-lid krijg je € 2.90 per jaar korting op de contributie van je eerste Interessegroep. Het lidmaatschap van een extra Interessegroep kost € 2.90 per jaar. Voor de Interessegroep Genealogie geldt een afwijkend tarief van € 11.00 per jaar.

Word je gedurende het lidmaatschapsjaar lid van een Interessegroep, dan ontvang je hier geen factuur van. Dit wordt op de eerstvolgende factuur in rekening gebracht.

 

Afmelden van Interessegroepen
Ook afmelden voor een Interessegroep kan via bovenstaande route. Je kunt je altijd afmelden van een Interessegroep. Maar houd er rekening mee dat het lidmaatschap van een Interessegroep gelijk loopt aan dat van je generieke lidmaatschap van HCC en pas wordt opgezegd per de eerstvolgende vernieuwingsdatum van je lidmaatschap.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden