Apple

Haal meer uit je iPad, iPhone, Apple Watch en Mac met de tiplijsten van HCC!apple. Tevens gratis ondersteuning voor HCC!leden via de Vraagbaak en op de inloopbijeenkomsten.

hccappleebook

Voeg HCC!apple toe aan je lidmaatschap en ontvang leuke extra's!
Als je je HCC-lidmaatschap uitbreidt met Apple via mijn.hcc.nl, ontvang je extra iPhone-, iPad- en Mac-tips zoals de Google Foto's-gids, het ebook met meer dan 100 iPhone- en iPad-tips (zie afbeelding) en binnenkort ook een ebook met Mac-tips.
Op apple.hcc.nl vind je uitleg wat je kunt doen als het inloggen op mijn.hcc.nl niet lukt.

Als eerste interessegroep is HCC!apple gratis, als extra interessegroep kost HCC!apple slechts € 2.90 per jaar.

Nog geen lid van HCC?
Je ontvangt automatisch onze specials als je nu lid wordt en daarbij kiest voor interessegroep HCC!apple. Naast 6 x per jaar PC-Active krijg je dan ook uitgebreide ondersteuning en een gratis welkomstgeschenk.

Gratis iPhone & iPad tiplijst
Je kunt ook elke maand een iPhone & iPad tiplijst ontvangen via apple.hcc.nl

Interessegroep-codes

AF Artificiele intelligentie
AN Android
AP Apple
BE Beleggen
CP Commodore
CU CompUsers
DD 3D
DM FotoVideo
DO Domotica-IoT
DR Drones
FO Forth
FS Flightsimulator
GE Genealogie
HN Hobbynet
LI Linux
MO Modelbaanautomatisering
MX MSX
OP Opensource
OS eCS
PR Programmeren
RB Robotica
RT Retro
SR SeniorenAcademie
TB Testbank
TS Trainsim
WI Windows

Wat zijn interessegroepen?
Je kunt je als lid aanmelden bij één of meer van de vele Interessegroepen. Elk van deze groepen houdt zich bezig met een specifiek onderwerp, zoals Apple, opensource, 3D of drones.

Er worden regelmatig bijeenkomsten en cursussen georganiseerd en daarnaast wordt er online informatie aangeboden via websites en nieuwsbrieven.

 

Lid worden van Interessegroepen
Als HCC-lid kun je lid worden van zoveel Interessegroepen als je wilt. Bij meer dan één Interessegroep zijn hier wel kosten aan verbonden.

Log in op mijnhcc.nl en klik op de tab 'Mijn groeperingen', hier zie je de verschillende Interessegroepen in een overzicht en kun je voor de gewenste groep(en) aan- of afmelden.

Als HCC-lid krijg je € 2.90 per jaar korting op de contributie van je eerste Interessegroep. Het lidmaatschap van een extra Interessegroep kost € 2.90 per jaar. Voor de Interessegroep Genealogie geldt een afwijkend tarief van € 11.00 per jaar.

Word je gedurende het lidmaatschapsjaar lid van een Interessegroep, dan ontvang je hier geen factuur van. Dit wordt op de eerstvolgende factuur in rekening gebracht.

 

Afmelden van Interessegroepen
Ook afmelden voor een Interessegroep kan via bovenstaande route. Je kunt je altijd afmelden van een Interessegroep. Maar houd er rekening mee dat het lidmaatschap van een Interessegroep gelijk loopt aan dat van je generieke lidmaatschap van HCC en pas wordt opgezegd per de eerstvolgende vernieuwingsdatum van je lidmaatschap.