Gebruikersgroep Joomla! Heerenveen

Dinsdag 16 april 20:30 tot 23:00

Georganiseerd door:

MFA. Aengwirden
it Hiem 1-3
8458 CA Tjalleberd

Derde maandag van de maand Gebruikersgroep Joomla! Heerenveen

Met het gratis CMS Joomla is het maken van een website binnen bereik gekomen voor ieder die zich er in wil verdiepen. Joomla heeft veel mogelijkheden zowel voor de beginnende gebruiker, de gevorderde hobbyist als voor de web professional

Met Joomla is het maken van een website binnen bereik gekomen voor ieder die zich er in wil verdiepen. Joomla is een contentmanagement systeem om websites te bouwen en te beheren en is gratis te downloaden van internet. Joomla heeft veel mogelijkheden voor zowel de beginnende gebruiker, de gevorderde hobbyist als voor de webprofessional. Het is een inspirerende bezigheid om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met Joomla. Joomla wordt onderhouden en ontwikkeld door 's werelds grootste open source community.

Interesse?
Heb je belangstelling voor onze activiteiten kom dan eens langs op de derde maandag (Werkgroep) van de maanden september tot en met mei van 19.30 – 22.00 uur in MFA Aengwirden (zaal 2 “By de Fjilden” op de 1e verdieping), It Hiem 3, 8458 CA Tjalleberd.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden