Banner fotowedstrijd scheurkalender

Senioreninloop

Dinsdag 18 juni 14:00 tot 16:00

Georganiseerd door:

De Meent
Orion 3
1188 AM Amstelveen

Zaal 1, 1e etage.

Het HCC seizoensthema "Fotograferen met je smartphone"

Zo vlak voor de zomer, met prachtige natuur en steeds langer wordende dagen, sporen Gjalt Zwaagstra en Karel Karssen ons aan onze smartphones vaker te gebruiken… om foto’s mee te maken.

Je Smartphone is veel meer dan een communicatiemiddel. Het is je agenda, met verjaarskalender, je routeplanner en toegang tot meer dan welke encyclopedie dan ook, je checkt in een mum de weersverwachting en TeleText en pakt ‘m in de wachtkamer. En je kan er ook mee fotograferen en videootjes maken… meestal dankzij een super camera met veel mogelijkheden.

De meesten van ons sjouwen niet meer rond met zware aparte camera’s, omdat we zo’n buitengewoon krachtige lichtgewicht in onze broekzak hebben.

De échte fotoliefhebbers en beroepsfotografen denken daar anders over, maar het merendeel - dat zich de beperkingen van 24 en 36 opnamen herinnert allang niet meer… Vooral voor die groep is het leuk het Seizoensthema "Fotograferen met je smartphone" te laten presenteren.

Deze presentatie zit vol makkelijk te onthouden en te gebruiken tips en aanwijzingen om vaker en sneller dagelijkse momenten optimaal vast te leggen: zonder daar de artikelen in PC-Active voor te hoeven lezen.

Als je die vooraf of achteraf toch wilt lezen, pak je het papieren PC-Active juni-juli nummer 336 erbij, of log in op https://hcc.nl met je gebruikersnaam en wachtwoord op en ga naar:

  • “Fotograferen met je smartphone” op de bladzijden 50-54
  • Lees ook het artikel “9 betaalbare smartphones getest” op 56-59
  • Of info over “Foto's kopiëren en opslaan” op blz. 60-61
  • En leuke of interessante “Apps voor in je digitale fototas” 62-63

Halverwege de lezing is er een pauze.