Senioreninloop

Dinsdag 21 november 14:00 tot 16:00

Georganiseerd door:

De Meent
Orion 3
1188 AM Amstelveen

Zaal 1, 

Met een ‘Chat-robots – Demonstructie*

(*je kent dit woord van Koot & Bie 1975: demonstreren en instrueren)

In januari verhaalde Joop van Dommelen over zijn eerste ervaringen met de "ChapGTP ChatRobot" en waar je dit 'kunstmatig intelligente Taalmodel'- voor zou kúnnen gebruiken.

Ondertussen heeft Joop veel ervaring opgedaan en verwonderd zich nog heel vaak over de veelzijdigheid en de mogelijkheden van zijn favoriete "AI Trio met super-krachten": OpenAI's ChatGTP, de nieuwe Bing van Microsoft en Google's Bard.

Ondanks verschillen in gedrag zijn ze alle drie prettig bruikbaar en zeer geschikt voor opnieuw een presentatie van ChatRobots in de vorm van een 'Demonstructie' onder de noemer 'Wat is Artificiële Intelligentie en hoe kun je het gebruiken?'

Je krijgt - ondanks dat AI ontwikkelaars dagelijks iets nieuws te melden hebben - de meest actuele stand van zaken, geïllustreerd met genoeg redenen om deze drie slimme taalsystemen serieuze-, diepgaande antwoorden te ontfutselen, verhalen te laten schrijven en grappen te bedenken. En vooral hoe ze nieuwsgierige mensen kunnen laten genieten van kunstmatige intelligentie! 

Bekijk ook eens de onderwerpen en verslagen van veel jaren SeniorenInloop op jemeent.blogspot.com  Is daar iets bij wat om herhaling schreeuwt of een update nodig heeft?
Breng ons op ideeën om deze dinsdagmiddagen telkens weer interessant te maken, of nóg leuker: kom het zelf vertellen. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden