Actie banner

Bijeenkomst Interessegroep AI

Zaterdag 2 maart 11:00 tot 16:00

De Dissel
Disselplein 8
3829 MD Hooglanderveen

Zoals gebruikelijk komen we op de 1e zaterdag van de maand weer bijeen in Hooglanderveen (vlakbij Amersfoort) om ideeën, ervaringen, tips, en andere informatie uit te wisselen op het gebied van AI (= kunstmatige intelligentie).

Een belangrijk onderdeel is de "plenaire sessie", een groepsgesprek waarin allerlei aspecten van AI aan de orde kunnen komen. Deze staat gepland om 13:00 en zal, als de techniek meewerkt, ook online te volgen zijn via wij.hcc.nl.

De plenaire sessie begint met een "inventarisatierondje" waarin iedereen één of meer onderwerpen kan aandragen, waarna de voorzitter bepaalt in welke volgorde deze aan de beurt komen. Voor (en soms ook na) de plenaire sessie is er gelegenheid voor een bezoekje aan de kantine, een kijkje bij de Robotica interessegroep, informele gesprekken in kleinere groepjes, en/of zelfwerkzaamheid.

Wilt u geregeld van tevoren een herinnering aan onze bijeenkomsten ontvangen, dan kunt U zich (via het menu-item "HCC" bovenaan) aanmelden voor de HCC-AI nieuwsbrief (per email).

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden