73e HCC!beleggen symposium

Beleggensymposium: 'Storm & Thunder'

Op 26 oktober 2019 is het weer zover... het 73e HCC!beleggen symposium in De Bilt. Voor HCC-leden is de toegang gratis op vertoon van de ledenpas, niet-leden kunnen nu tickets bestellen! Kom je ook?

73e beleggen symposium

Het 73ste HCC!beleggen symposium heeft als thema 'Storm & Thunder' en belooft weer volle zalen te trekken

De symposia van HCC!beleggen zijn zeer gewild en altijd weer drukbezocht, met een keur aan sprekers en een levendige beursvloer. En dat is deze keer niet anders!

Het thema 'Storm & Thunder' is zeer toepasselijk op de marktontwikkelingen. De oorlogsretoriek viert hoogtij op handelsoverleggen, brexit en negatieve rente. De verschillende sprekers hebben vanuit diverse invalshoeken hun presentaties gelinkt aan het thema dit geeft een zeer gevarieerd beeld van de wereldeconomie en beleggingskansen.

De presentaties van onze keynote sprekers beginnen om 11:00 uur, de laatste spreker begint om 14:55 uur (tot 15:45 uur). Vanaf 10:00 uur kun je de standhoudersbeurs bezoeken en daar kennis opdoen over beleggingsproducten.

De sprekers behandelen verschillende onderwerpen, onder meer 'De financiële crisis is terug' en 'Is beleggen in huidige tijdperk nog wel leuk?'

Harry Klip is een gelouterde optiehandelaar. In zijn presentatie vertelt hij de basis principes van opties.
Harm van Wijk is er van overtuigd dat elke persoon een succesvolle belegger kan zijn met behulp van een proces in drie stappen genaamd ‘volg het spoor van de succesvolle belegger”.
Robert Kruisland - 'Financial Behaviour: Het grootste risico bij beleggen is de belegger zelf'. Kennis van je gedrag en dat van andere marktpartijen helpen succesvoller te zijn in de financiële wereld.
Workshop Robot beleggen - Actief deelnemen met de experts van HCC!beleggen in drie delen.

  Key note sprekers
• Willem Middelkoop
• Cees Smit
• Harry Klip
• Harm van Wijk

En ook
• Robert Kruisland
• Workshop Robot beleggen

Aanbiedingen op de beursvloer
Ook zijn er op de beursvloer weer diverse standhouders die iets nieuws in de aanbieding hebben of een demonstratie geven van de tools die ze in hun programma bieden.
· Beterbeleggendandebank: maak kennis met auteur Fred Hendriks van het boek 'Beter beleggen dan de bank'. Iedere standbezoeker ontvangt hiervan een gratis e-book-versie!

Het 73e HCC-beleggen symposium belooft dus weer een zeer interessante dag te worden!

De locatie is bovendien heel geschikt om je in de loop van de jaren opgedane contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen.

Schrijf je nu in voor dit Symposium
HCC-leden: Gratis entree op vertoon van je ledenpas
Niet-leden: Entreekaart à €15,-  >> Klik hier

Locatie:
Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL,  De Bilt

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden