Telefonische helpdesk / ICT-hulp

Je hebt een dringend probleem en wilt direct geholpen worden? HCC!seniorenacademie biedt iedere werkdag telefonische hulp. Ook met verschillende ICT-opleidingen zijn afspraken gemaakt over telefonische hulp door studenten. Deze Helpdesks zijn gratis voor HCC-leden. Aan sommige kan ook een bezoek worden gebracht.

HCC!vraagbaak

Vragen op ICT-gebied (waaronder HCCnet) kunnen ook worden gesteld aan de HCC!vraagbaak. Bovendien zijn onze HCC!vraagbaak-vrijwilligers op werkdagen ook telefonisch beschikbaar. Bel 085-044 1808.

Helpdesks ICT-opleidingen

Bij deze opleidingen kunnen HCC-leden terecht:

  • ROC A12 / TECHNOVA, Ede: de studentenhelpdesk is dagelijks voor HCC-leden geopend van 09.00-12.00 uur. Het telefoonnummer is 0318-455 231. Krijg je de centrale, vraag dan om de studentenhelpdesk op nummer 5231. De helpdesk is alleen op afspraak te bezoeken. Adres: Bovenbuurtweg 7, Ede.
  • Landstede College Harderwijk: de ICT-balie is op werkdagen (m.u.v. dinsdag en vrijdagmiddag) van 09.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 088- 850 78 35. Na telefonische afspraak kun je ook een bezoek brengen aan de ICT-balie van het college. Adres: Westeinde 33, 3844 DD Harderwijk.
  • De telefonische helpdesk van het Landstede College in Zwolle is op iedere maandag en donderdag van 9.00 - 15.00 uur bereikbaar, m.u.v. de middagpauze van 12:00 - 12:45 uur. Het telefoonnummer is 088-8508452. Na telefonische afspraak kun je ook een bezoek brengen aan de ICT-balie van het college.

Gedurende de schoolvakanties zijn alle bovenstaande helpdesks gesloten en de telefoonnummers niet bereikbaar! De schoolvakanties vind je bijvoorbeeld op vakantiespreiding.eu

Hulp HCC!seniorenacademie

Senioren helpen Senioren
Deze leden van HCC!seniorenacademie zijn bereikbaar voor al je technische hulpvragen. Zijn zij iets minder goed thuis in jouw specifieke systeem, dan verwijzen ze je graag door naar een collega-vrijwilliger. Als je belt, houd dan je HCC-lidmaatschapspas bij de hand, er kan naar het lidmaatschapsnummer worden gevraagd.

Kijk voor meer informatie ook eens op de pagina 'Senioren helpen Senioren' op de website van de HCC!seniorenacademie. Let op: daarvoor moet je wel ingelogd zijn.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden