Stap samen met HCC in de digitale wereld! en kies je welkomstcadeau

Presentatie: Maak eens een leuk filmpje!

Woensdag 25 september 10:00 tot 12:00

Georganiseerd door:

Gemeenschapshuis De Kuip
Bloemendalsweg 1B
7429 AL Colmschate

De vakanties zijn weer afgelopen en we gaan weer beginnen met onze bijeenkomsten. We hopen u weer te mogen verwelkomen op onze locatie.

Op woensdag 25 september om 10:00 uur starten we met een interessante presentatie over video’s maken en bewerken. We lopen met u langs de programma’s die hiervoor beschikbaar zijn. We noemen de betaalde en gratis versies.

Open Broadcaster Software (OBS) is een gratis en open source software voor het opnemen van video's en live-streams. Het is beschikbaar voor Windows, MacOS, Linux en BSD. Deze veelzijdige tool biedt uitgebreide mogelijkheden voor het opnemen en uitzenden van live- evenementen, evenals het opnemen van video's die later bewerkt kunnen worden.

Een andere optie voor videobewerking is VLC (VideoLAN Client). Het is meer bekend als een veelzijdige mediaspeler. Het is gratis, open source en ondersteunt een breed scala aan formaten. VLC is ook erg gebruiksvriendelijk, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

We bespreken ook het geluidsbewerkings-programma Audacity, met dit programma kunt u ook het geluid bij uw film bewerken.

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden