Actie banner

WOOX R6113 slimme stekker met energiemeter

HELAAS IS DE SLIMME STEKKER VOORLOPIG NOG NIET TE KOOP. Via de HCC-nieuwsbrief en website melden we als hij weer te koop is.

 Afbeelding 1Met de Woox R6113 bedien je, waar je ook bent, je huishoudelijke apparaten op afstand via internet. Gebruik je mobiele telefoon om op afstand een waterkoker aan te zetten, de lichten in de woonkamer aan te doen, de luchtreiniger aan de gang te krijgen of zelfs de boiler aan te zetten.

Het is allemaal gedaan met slechts een paar tikken in de intuïtieve Woox Home-app. Deze R6113 is ook geschikt voor energiemonitoring: je ziet realtime het stroomverbruik van het apparaat dat is aangesloten op deze slimme stekker. Ook kun je het historische stroomverbruik van het aangesloten apparaat volgen in het geschiedenislogboek. Beide worden weergegeven in de WOOX Home-app.

De Woox R6113 werkt verder direct met Amazon Alexa en Google Assistant om je apparaten te beheren via spraakbesturing. Mooi is dat er geen hub vereist is: hij werkt met elke wifi-router zonder dat een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig is. Daarnaast kun je de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelfunctie gebruiken om gewone kleine apparaten in huis gebruiksvriendelijker te maken. De R6113 kan hun levensduur verlengen door ze slim te maken.

HCC-leden betalen geen € 19,95 maar slechts € 14,95 per stuk en betalen geen verzendkosten. Log in om naar het ledenvoordeel te gaan.

Ben je HCC-lid? Je kunt inloggen rechtsboven inloggen met je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk! Dat kan ook deze slimme stekker zijn.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden