Tot 20% korting op Hi-fidelity

Hi-fidelity is terug: in samenwerking met HVTmagazine wordt deze exclusieve glossy voor audioliefhebbers opnieuw uitgebracht, wederom als dubbeldik jaarboek! En HCC-leden krijgen korting.

jaarboekcover loresHi-fidelity is voor de vaste lezers van HIFI.NL een bekende naam. In de begindagen van het platform werden in deze fraaie glossies de mooiste en beste artikelen gebundeld. De Hi-fidelity groeide uit tot een kilo zware eindejaarseditie, die we in 2013 voor het laatst uitkwam. Aansluitend werd het Grote AV-Jaarboek geïntroduceerd, dat een bredere spotlight op consumentenelektronica plaatste. In samenwerking met HVTmagazine keert het platform nu weer terug naar zijn roots in de high-end audio en zijn de krachten gebundeld om een prachtige nieuwe Hi-fidelity te maken!

Het ca. 300 pagina’s dikke Hi-fidelity Jaarboek 2022 bevat de sterkste en meest informatieve content van HIFI.NL én HVTmagazine, speciaal voor de lezers gebundeld in een prachtige uitgave om 2021 gezamenlijk af te sluiten. Het naslagwerk zal je uren van lees- en kijkplezier bieden en tegelijkertijd informeren over de vele audioproducten en -oplossingen die verkrijgbaar zijn in de Benelux.

HCC-leden kunnen de Hi-fidelity met korting aanschaffen. Zij betalen t/m 14 november slechts € 8,50 incl. verzendkosten (normaal € 10,-) en daarna € 12,50 excl. verzendkosten (normaal € 15,-)

 

De HCC-kortingscode vind je hieronder, nadat je bent ingelogd met je HCC-gegevens. Klik op deze link om naar de bestelpagina te gaan. Veel plezier met Hi-fidlity!

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden