23% korting op het Windows Praktijkhandboek 2023

Met het nieuwste Windows Praktijkhandboek 2023 voor Windows 10 én 11 haal je werkelijk alles uit je Windows-besturingssysteem. HCC-leden krijgen 23% korting op de winkelrpijs van €  12,99 oftewel € 3,02 korting.

CT Windows Praktijkgids 2021 2022 lo res

Op de pagina’s 64 tot en met 68 van PC-Active 327 lees je het artikel over het Windows Register dat uit het nieuwste Windows Praktijkhandboek komt. In het Windows Praktijkhandboek (148 pagina’s dik) gaan we in op de verschillen tussen Windows 10 en Windows 11, hoe je over kunt stappen – en ook hoe je weer teruggaat naar de oude versie. Daarnaast maak je kennis met alternatieve startmenu’s, virtualisatieprogramma’s en Windows Sandbox en tonen we de voordelen van Active Directory voor je netwerk. We helpen bij eventuele updateproblemen en leren je hoe je sneller kunt werken met Verkenner. Bovendien bieden we de mogelijkheid een eigen Windows-noodsysteem in elkaar te zetten om problemen met Windows zelf snel en makkelijk op te lossen. Met die variatie aan onderwerpen brengt het Windows Praktijkhandboek je weer helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Windows.

HCC-leden krijgen 23% korting op het Windows Praktijkhandboek 2023. Je betaalt € 9,97 in plaats van de reguliere prijs van € 12,99, inclusief verzendkosten!

 Om dit boek te bestellen, dien je wel ingelogd te zijn als HCC-lid

 

 

 

 

Let wel: dit Windows Praktijkhandboek is bedoeld voor de (heel) ervaren Windows-gebruiker. Wij bieden ook de special De complete gids voor Windows 11 aan die bedoeld is voor iedereen die nog niet, pas of al wat langer met Windows 11 werkt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden