Met HCC naar Phantasialand - tot maar liefst 40% korting

Deel dit artikel

,

Ontdek Phantasialand en beleef met de hele familie wereldwijd unieke attracties en wervelende shows! Het Phantasialand Resort, gelegen in Brühl bij Keulen, vormt de perfecte bestemming voor een avontuurlijke familiedag of voor een betoverend verblijf in één van de drie prachtige themahotels. Als HCC-lid kan je erheen met een korting die kan oplopen tot 40 procent op de reguliere prijs.

In zes prachtig gedecoreerde themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Er zijn volop attracties voor het hele gezin, ook voor de kleinsten is er veel te ontdekken en de waaghalzen onder ons beleven in Phantasialand de spannendste thrillrides. Kortom: jong en oud beleeft samen een perfecte dag, ondergedompeld in een andere wereld!

NIEUW: Ontdek de nieuwe wereld Rookburgh
Attractie Mexico Bereich640Een wereldwijd ongeëvenaard avontuur – stoom hangt in de straten, het gebons van machines klinkt in de verte en plots scheert er revolutionnaire vliegmachine rakelings voorbij - F.L.Y. ’s werelds eerste en langste Flying Launch coaster: een compleet nieuwe achtbaanbeleving, de droom van vliegen komt uit! Liggend op je buik zal je de vrijheid van het vliegen voelen als nooit tevoren.
Ontdek ook culinair Rookburgh en geniet van huisgemaakte heerlijkheden, van zoet tot hartig, hier is echt alles handgemaakt! Proef ook eens één van de 15 soorten craft bier of een spannende cocktailbowl. Een ervaring die alle voorbeelding voorbij gaat!

Themahotels meteen aan het park
Hotel ling bao 400Waarom maak je van je bezoek aan Phantasialand niet direct een onvergetelijke korte vakantie en verblijf midden in het avontuur in één van de twee themahotels. De themahotels bieden alle comfort in een bijzondere en unieke sfeer.

Met korting naar Phantasialand
Als HCC-lid kan je met korting naar Phantasialand. Die korting kan wel oplopen tot 40 procent op de reguliere prijs! Phantasialand werkt met een ticketsysteem waarbij geldt dat hoe eerder de tickets aangeschaft worden, hoe lager de ticketprijzen zijn. Ook werkt het park met een limiet op de aantallen, omdat ze hun gasten een kwalitatieve dag willen aanbieden. Hierdoor kan het zijn dat ticketprijzen morgen hoger zijn dan vandaag.

Om tickets met korting te bestellen, dien je als HCC-lid in te loggen (rechtsboven op deze pagina).

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden