Het grote iPad & iPhone boek 2023

Wat hebben de nieuwe iOS 16 en iPadOS 16 te bieden? En hoe werkt het allemaal? In Het grote iPad & iPhone Boek 2023 leggen we je alle basisbeginselen uit van beide apparaten. Daarnaast gaan we aan de slag met álle nieuwe functies van de besturingssystemen. Als HCC-lid kan je dit boek met korting kopen. 

ipad en iphone boek 2023

In PC-Active 326 hebben we twee Apple-artikelen die ontleend zijn uit de special Het grote iPad & iPhone boek 2023. Zo lees je op pagina 50 en 51 over de geheimen van het iPad- en iPhone-toegangsscherm en lees je op de pagina’s 52 en 53 hoe je zelf je eigen iPhone-toegangsscherm maakt. Als HCC en PC-Active besteden we nu veel aandacht aan Apple, omdat dat vanaf 1 oktober 2022 het nieuwe seizoensthema wordt. En in september is er altijd veel Apple-nieuws, zoals de nieuwe iPhone 14 en ook de komst van iOS 16 en iPadOS 16.

In het liefst 148 pagina’s tellende Het grote iPad & iPhone boek 2023 vertellen we wat het nieuwe iOS 16 en iPadOS 16 te bieden heeft en hoe het werkt? In deze uitgave leggen we ook alle basisbeginselen uit van de iPhone en iPad. Daarnaast gaan we aan de slag met álle nieuwe functies van de besturingssystemen. Wil je straks alles uit de nieuwe versies van iOS 16 en iPadOS 16 halen? Lees dan Het grote iPad & iPhone boek 2023!

Als HCC-lid krijg je 23% korting op Het grote iPad & iPhone boek 2023.

Ben je HCC-lid? Je moet ingelogd zijn om deze special te kunnen bestellen. Je kunt inloggen door rechtsboven op inloggen te klikken en vervolgens je HCC-gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in de daarvoor bestemde velden.

Nog geen HCC-lid? Word nu lid en kies je welkomstgeschenk! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden