Foscam S41 buitencamera met spotlight - nu tijdelijk met 35% korting voor slechts € 64,95 inclusief verzenden

Deel dit artikel

,

Foscam S41 buitencamera

Deze Foscam S41 buitencamera met spotlight kun je tijdelijk (tot en met 31 mei 2024) met flinke korting bestellen. HCC-leden en ook niet-HCC-leden betalen niet de adviesprijs van € 99,95 maar tijdelijk € 64,95 inclusief verzendkosten. Die korting van maar liefst 35 procent laat je toch niet lopen? De actie loopt tot en met 31 mei 2024.

Op pagina 20 van PC-Active 336 lees je de review van de Foscam S41 4MP wifi buitencamera die personen detecteert en de omgeving verlicht. Deze S41 spotlight-camera voegt namelijk meer licht toe aan foto’s en video’s en zorgt, met ingeschakelde spotlight, όόk ’s nachts voor kleurenbeeld. Naast bewegings- en geluidsdetectie heeft deze camera ook gratis persoonsdetectie. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen mensen en andere bewegende objecten. Je ontvangt notificaties zodra er personen gedecteerd worden. Communiceren via de camera is mogelijk dankzij de tweeweg audiofunctie die luisteren en praten mogelijk maakt! De S41 is een dual-band wifi-camera die gemakkelijk te installeren is. Dankzij de IP66-certificering is de camera geschikt voor het Nederlandse weer. Via de gratis Foscam-app kun je de live stream bekijken en communiceren met personen. De Foscam VMS met intuïtieve gebruikersinterface (te installeren op PC & Mac) maakt opslaan, vinden, bekijken en beheren van videos gemakkelijk.

De adviesprijs bedraagt € 99,95, maar je betaalt nu tijdelijk € 64,95 inclusief verzendkosten: dat is maar liefst 35% korting!       

Om deze camera met korting te bestellen, ga naar de website van Foscam. Plaats de camera in de winkelwagen. Dan verschijnt het invulveld Pas kortingscode toe. Hier vul je foscams41 in en klik op Korting doorvoeren. De korting wordt automatisch doorgevoerd.

Hieronder kun je de review uit PC-Active 336 teruglezen:

 

review foscam s41

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden