€ 5,- korting op de Raspberry Pi 400 - toetsenbord of kit

Op pagina 31 in PC-Active 321 lees je de review van de met 3,5 sterren bekroonde gebruiksvriendelijke Raspberry Pi 400. HCC-leden krijgen nu € 5,- korting.

KIT 11 lrHet is een Raspberry Pi ontworpen in een draagbaar QWERTY-toetsenbord en heeft speciaal ontworpen thermiek om je computer koel en stil te houden. Hij beschikt over een quadcore 64bits processor, 4 GB RAM, draadloos netwerk, dual-display-uitgang en 4K-videoweergave, evenals een 40-pins GPIOheader. De GPIO-pinnen blijven toegankelijk, dus als je verder wilt kijken dan de desktop, kun je componenten aansluiten en prototypen van je projecten maken. Hij is bovendien voorzien van een power-button, waardoor uit- en inpluggen van een voeding niet nodig is (te bedienen via de F10-toets).

De Raspberry Pi 400 is ook als kit verkrijgbaar met een muis, voeding, micro-hdmi-naar-hdmi-kabel en een sd-kaart van 16 GB die is voorgeladen met Raspberry Pi OS. Er is ook de officiële Raspberry Pi-beginnersgids om het meeste uit je nieuwe computer te halen.

In samenwerking met RaspberryStore.nl krijgen HCC-leden € 5,- korting op beide apparaten.

Log in als HCC-lid en volg de stappen hieronder.

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden