24% korting op het MacBoek 2022

In PC-Active 323 op de pagina’s 68 en 69 vind je de workshop ‘Ruimte winnen op je Mac’ die is overgenomen uit MacBoek 2022. Deze special telt maar liefst 148 bladzijden en is een verzameling van creatieve en praktische artikelen. HCC-leden betalen nu slechts € 9,85.

icMB 001000 cover ok lrIn totaal staan er 16 creatieve of nuttige projecten die zijn onderverdeeld in vier categorieën: Mac, Foto’s-Video-Muziek, Creatief en Handig. Zo krijg je een rondleiding door het compleet vernieuwde macOS Monterey, leer je hoe je sneller kunt werken in Finder en krijg je een hoop handige tips mee voor het Mac-besturingssysteem in het algemeen.
Daarnaast ga je aan de slag met al je Live Photos, ontwerp je een logo in Affinity Designer en monteer je een Hollywood-film in DaVinci Resolve. Verder ontdek je hoe je Pages gebruikt om een boek te schrijven, hoe je gemakkelijk een WordPress-website bouwt of een infographic ontwerpt in Keynote.
Tot slot laat dit boek je zien hoe je je Mac snel en gemakkelijk opruimt, lettertypen vindt en installeert en hoe je Apple’s coolste en meest praktische Mac-app Opdrachten gebruikt. Vooral laatstgenoemde tilt de mogelijkheden van je Mac naar een hoger plan.

HCC-leden krijgen nu 24% korting op het MacBoek 2022. Je betaalt geen € 12,99, maar slechts € 9,85 (inclusief verzendkosten).


Login met je HCC-gegevens en bestel deze special via de bestelknop hieronder.

Let opdeze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden