15% korting op alle Switchbot-producten

De Switchbot Curtain is een handige apparaatje, dat je aan je gordijnrail hangt om de gordijnen automatisch te laten openen of sluiten. HCC-leden krijgen nu 15% korting op alle Switchbot-producten.

Switchbot 3b lr

In PC-Active 323 lees je op pagina 72 de korte review van de Switchbot Gordijn (Curtain). Dit is een handig apparaatje, dat je aan de gordijnrail hangt om je gordijnen automatisch te laten openen of sluiten via een schema of de eenvoudige app. Het is het populairste product van Switchbot, een nog jong bedrijf op het gebied van allerlei handige domotica-toepassingen. Je kunt de Switchbot Curtain gebruiken voor drie verschillende soorten rails: de bekende U-rail, de I-rail en een ronde gordijnstang (buis) waaraan de gordijnen op en neer schuiven. Hoewel Switchbot beweert dat je het in een mum van tijd hebt geïnstalleerd, ben je toch even bezig. Daarom kun je beter eerst deze video bekijken: youtube.com/watch?app=desktop&v=BveY-0XBC9Y

Handig is het om de Switchbot Curtain uit te breiden met de praktische Hub Mini, zodat je hem ook buitenshuis kunt bedienen. Ook een zonnepaneel is beschikbaar om de Switchbot van de nodige energie te voorzien.

In samenwerking met Switchbot krijgen HCC-leden nu 15% korting op alle producten van Switchbot. Bestellingen plaats je via https://www.switch-bot.com De korting wordt met de speciale HCC-kortingscode verrekend in het winkelmandje.

Let op: deze website hanteert dollarprijzen. Zo kost de goedkoopste variant van de Switchbot Curtain (U-rail) inclusief HCC-korting bijvoorbeeld geen $84,- maar $71,40 (omgerekend circa € 65,-). Let ook op de verzendkosten.

 

Login met je HCC-gegevens voor de speciale HCC-kortingscode. 


'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden