Actie banner

10% korting op afscheid van het 'digitale ik'

Ben je bezig met de digitale nalatenschap van een dierbare? Of wil je nu alvast je eigen dierbare data veiligstellen? HCC-leden kunnen met 10% korting voor het afscheid van de ‘digitale ik’ terecht bij dit landelijke kennis- en expertisecentrum. Opgericht in 2013 als Digitale Nazorg en nu bekend als Digital Funeral Professionals.

CONSULTWe appen wat af met onze vrienden en familieleden. Hele conversaties schieten, compleet met foto’s en video’s, heen en weer door de ether. Maar wat als de toegangscodes tot je telefoon of online accounts later verloren gaan? Of als je een smartphone van je dierbare erft, maar daarop niet kunt aanmelden? Dan gaat alle dierbare data ook verloren, eeuwig zonde. Zou het niet mooi zijn als je die waardevolle inhoud van gegevensdragers tot een herinnering kunt brengen? Voor nu en voor altijd, bewaard voor jezelf en voor je naasten. 

Dit is maar één voorbeeld van de diensten van Digital Funeral Professionals, het landelijke kennis- en expertisecentrum dat in 2013 werd opgericht als Digitale Nazorg. HCC-leden kunnen met 10% korting terecht bij Digital Funeral Professionals alles rondom het afscheid van de ‘digitale ik’.
Ben je bezig met de digitale nalatenschap van een dierbare? Of wil je nu alvast je eigen dierbare data veiligstellen? Je bent van harte welkom met al je vragen om advies en oplossingen bij de Digital Life Helpdesk in Amsterdam: Contactweg 48. Of bel de 24/7 ‘dierbare data hotline’ op 020-3037280.

Hier kun je het volgende regelen:
1. Een persoonlijk consult voor je digitale nalatenschap, waarna je een rechtsgeldige wilsbeschikking ontvangt. HCC-leden betalen met onze partner (=kortings)code nu € 49,50 in plaats van € 55,- voor deze service. Kijk in de webshop van Digital Funeral Professionals om te lezen wat je kunt verwachten. Jouw consult wordt toegelicht in 8 stappen.
2. Toegang tot mobiele telefoons, tablets, laptops en computers (van jezelf of van een dierbare als je de gegevensdrager erft).
3. Dataherstel van een harde schijf, geheugenkaart of usb-stick.
4. Recycling van hardware op duurzame wijze, incl. kwaliteitscertificaat. HCC-leden betalen € 53,10 in plaats van € 59,-.
5. Vereeuwigen van een vingerafdruk, zelfs van een reeds begraven / gecremeerde dierbare. Deze in Nederland unieke dienst heet Dacty-Art en in de webshop van Digital Funeral Professionals lees je alles over de toepassingsmogelijkheden. Klik hier voor een recent artikel met een tevreden klant. HCC-leden betalen hiervoor € 585,- in plaats van € 650,-..

Alle prijzen zijn inclusief de landelijke ophaalservice voor hardware. 

Nieuw is de Opzegdienst, waarbij we klanten begeleiden bij het opzeggen van contracten en accounts. Deze is gratis voor alle klanten die gebruikmaken van een van bovenstaande diensten. 

DFP zonder prijsKlik hier om in te loggen voor je partner (= kortings)code.

Alle informatie vind je op www.digitalfuneralprofessionals.com

 

OPROEP

Digital Funeral Professionals doet jaarlijks onderzoek naar de kennis van Nederlanders over hun ‘digitale ik’ - en wat daarmee mag gebeuren als jij er niet meer bent. Het invullen van deze enquête kost maximaal 10 minuten. Als je de uitslagen van de enquête wilt ontvangen, dan kun je je e-mailadres achterlaten, maar dat hoeft niet.

Het doorlopen van deze vragenlijst is voor jezelf ook een goede ‘wake-up call’, een moment om even stil te staan bij deze belangrijke kwestie die onherroepelijk ooit gaat spelen. Wil je eerst eens kijken welke vragen er allemaal spelen op dit gebied, dan is de mini-documentaire ‘Een goed gesprek over digitale herinneringen', gefilmd in het Nederlands Uitvaartmuseum Tot Zover in Amsterdam, een handige introductie.

Klik op deze link om deel te nemen aan de enquête of scan de onderstaande QR-code.

 

qrcode DFP

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

Aanmelden