Actie banner

eHealth met OHRA: Leefstijlcoach online

Deel dit artikel

,

Voel je fitter en gezonder, verbeter je levensstijl met de gratis Leefstijlcoach Online van OHRA. Deze dienst maakt deel uit van het pakket voordelen voor HCC-leden die hun zorgverzekering met ledenvoordeel bij OHRA hebben afgesloten.

Deze online coach geeft meer inzicht in je leefstijl en draagt bij aan de bewustwording wat gezond(er) leven eigenlijk inhoudt.

Met de Leefstijlcoach Online kun je goed, snel en gemakkelijk werken aan je levensstijl. Het programma helpt om je vitaliteit te verbeteren, stress te verminderen en ziekte te voorkomen. Je kunt leren om je goed te voelen en om gezonde keuzes te maken, in je eigen tijd en waar je maar wilt.

De Leefstijlcoach Online bestaat uit vijf modules:
•    Gezonde voeding
•    Stoppen met roken
•    Passie en inspiratie
•    Vitaal en energiek
•    Assertiviteit

Kies de module die je interessant vindt of volg ze allemaal!

De online coaches zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Engels en deelname is gratis. De persoonlijke gegevens die je invult tijdens het gebruik van de online modules zijn alleen voor jezelf inzichtelijk.

Meer informatie
Wilt je meer weten over de inhoud van de modules? Of wil je direct aan de slag? Ga naar je OHRA Zorgverzekering-pagina op en kies in het linkermenu ‘Leefstijlcoach Online’. Of sluit nu je zorgverzekering af en geniet naast de Leefstijlcoach, ook van 8,8% voordeel op je premie.

>> Bekijk meer vaste ledenvoordelen

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden