Banner fotowedstrijd scheurkalender

Win een Google Pixel 8A smartphone t.w.v. € 549,-

Deel dit artikel

,

Lichtblauwe smartphone voor- en achterzijde

In elke uitgave van PC-Active besteden we ruim aandacht aan lezerstips. Heb jij ook een handige, leuke, eenvoudige of complexe digitale tip die je met anderen wilt delen? Met jouw tip kun je nu een Google Pixel 8A smartphone (met bijpassend hoesje) t.w.v. € 549,- winnen.

In de laatste editie van PC-Active hadden we een grote variëteit aan lezerstips. Onze favoriete lezerstip belonen we met een mooi cadeau.

Heb jij een leuke, handige, eenvoudige of complexe digitale tip die je graag met anderen wilt delen, stuur die tip mét afbeelding(en) dan vóór woensdag 14 augustus a.s. naar marco.meken en vermeld in het onderwerp ‘Lezerstip’.

Onze favoriete tip wordt in de volgende uitgave van PC-Active gepubliceerd en de tipgever wordt beloond met een Google Pixel 8A smartphone t.w.v. € 549,-.

In PC-Active 337 werd de winnende lezestip ingestuurd door Alex Hol. Hij ontvangt binnenkort een Google Pixel Watch 2 t.w.v. € 399,-.

IMG 1157aangepast

In PC-Active 335 was Albert Bergers (links) de winnaar met zijn tip over spam. Op de HCC!kennisdag van 30 maart kreeg hij zijn prijs overhandigd door Marco Mekenkamp, samensteller van de rubriek Lezerstips en tevens eindredacteur PC-Active

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden